Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ikinci bölümü reyting sıçraması yaptı, görenler inanamadı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – atv ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmaya başlayan Bir Ufak Gün Işığı dizisinin ilk bölüm reytingleri ortalama oranlar olarak gerçekleşmiş ve umutlar bir tedarik azalmıştı. Seray Kaya ile Berk Oktay ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, etkin bir dram hikayesini izleyicilerle buluşturdu.

Dizinin 12 Eylül Pazartesi günü yayınlanan ikinci bölümü ise o kadar başarılı bir çıkış sergiledi ki, önümüzdeki haftalarda keza Alparslan ayrıca de Yasak Elma dizilerinin ekrana dönüşünün öncesinde milyonlarca izleyicinin kalbine girmeyi başardı.

Özellikle Seray Kaya’nın Elif karakterinde fazla etkin bir dram performansı sergilediği dizinin ikinci bölümü tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etti. Fazla da iyi oranlar elde eden dizi, keza AB keza de ABC1 kategorilerinde de gün ikincisi oldu.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ortalamanın fazla üstüne çıkan reytingler dizinin izleyicilerini hem şaşırttı keza de sevince boğdu. Dizi ekibinin de moralini yükselten bu reytinglerden sonra Bir Küçük Gün Işığı dizisi için çok daha iddialı bir dönemin başladığı anlaşılmış oldu.

Dizinin hikayesini beğenen fakat birincil bölümde ekran başına geçmeyen milyonlarca izleyici ikinci bölümde projenin hakkını teslim ederek, reytinglerin patlamasını sağladı. Bu başarılı sonuçlar ile birlikte Bir Ufak Gün Işığı dizisinin geleceği de bundan böyle daha sağlam gözüküyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bir-kucuk-gun-isigi-dizisinin-ikinci-bolumu-reyting-sicramasi-yapti-gorenler-inanamadi/1336185