Bir Peri Masalı dizisi ile ekrana gelmeye hazırlanan Alina Boz hayranlarını bakın hangi yıllara götürdü!..

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Son dönemin başarılı oyuncularından Alina Boz en son Maraşlı dizisinde rol almış ve kariyerinde büyük bir sıçrama yapmıştı. Alina Boz Maraşlı’dan daha sonra iddialı bir projeyle ekranlara dönecek.

Oyuncunun başrolünde yer aldığı Bir Peri Masalı adlı dizi 21 Eylül Çarşamba günü Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Şu sıralar yoğun set trafiğinde olan Alina Boz sosyal ağ paylaşımlarıyla da zaman zaman gündeme geliyor.

Alina Boz’un son instagram paylaşımı hayranlarını yıllar öncesine götürdü. İlk sezonu 2020 yılında yayınlanan  Netflix’in Aşk 101 dizisinde ‘Eda’ karakterine yaşam veren ünlü oyuncu takipçilerini o yıllara götürdü.

Bir Peri Masalı dizisi ile ekrana gelmeye hazırlanan Alina Boz hayranlarını bakın hangi yıllara götürdü!.. 1

Oyuncunun Aşk 101 dizisindeki rol arkadaşı Kubilay Aka ve o kadar çok hayranı da fotoğrafa, “Eda” yorumunu yaptı. Fox TV ekranında yayınlanacak olan Bir Peri Masalı adlı dizide Tarık Dikte Tekin ile başrolde yer alacak olan hoş oyuncu ‘Zeynep’ karakterine yaşam verecek.

Medyapım imzalı, senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı dizide Alina Boz, bulduğu para ile banal bir hayattan varlıklı bir hayata kavuşan ‘Zeynep’ karakteriyle yine yeteneğini konuşturacak.

Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik, Şener Savaş, Okan Mahsul, Tülin Ece, Canan Atalay ve Müfit Kayacan gibi birbirinden başarılı isimlerin de kadrosunda yer aldıkları dizi lüks hayata istek duyan milyonlarca izleyiciyi de etkileyecek gibi gözüküyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bir-peri-masali-dizisi-ile-ekrana-gelmeye-hazirlanan-alina-boz-hayranlarini-bakin-hangi-yillara-goturdu/1336179