Vadeli işlemlerde ve spot piyasada manipülatif işlemler yaptığı için tutuklanan 5 kişiden biri Tatilsepeti Idare Heyeti Başkanı Necip Kaan Karayal olduğu ortaya çıktı.

Paramedya.com’un haberine kadar borsa operasyonunda tutuklananlar aralarında Necip Kaan Karayal’ın olması şaşırma yarattı.

Turizm dünyasının yakından tanıdığı isimin gerçekte son 2 yıldır borsa ile ilgilendiği ve bir yıldır da tutuklanan grupla meslek yaptığı öne sürüldü.

TATİLSEPETİ NASIL KURULDU?

Necip Kaan Karayal, Suat Gücel ve Nedim Paltura kadar kurulan; tatil ve tur satan e ticaret şirketi ve sitesi.

G Lisesi’nde okuyan bir grup dost kendilerini “daltons” olarak adlandırıp öğrenci organizasyonları yapmaya başlıyorlar ve küçük turlar düzenliyorlar.

Okulda gezmeyi de gezdirmeyi de mükemmel başarıyorlar ve kısa zamanda organizasyonları büyütüyorlar.

Bir zaman sonra yaptıkları işi ayrı bir boyuta taşımanın zamanının geldiğini fark ediyorlar.

Tatil gerçekleştirmek isteyen müşterinin çok pozitif seçeneğinin olduğunu, ama dağınık halde bulunan acentaların müşteriyi kısıtladığını görüyorlar.

Bütün bu acentaları bir arada sunup müşteriye büyük bir katalogdan tatil seçtirmek fikri çok cazip geliyor ve tatilsepeti.com’u koymak üzere acentaları gezmeye başlayıp fikirlerini anlatıyorlar.

Bazı acentalar iştahla atlıyor, bazıları eski meslek arkadaşlığının verdiği samimiyetle onları kırmıyor, bazıları ise onları dinlemiyor.

Tatilsepeti.com’un kurucularından Kaan Karayel uğruna İTÜ fizik mühendisliği bölümünü terkettiği işini kanımca başında durarak büyütüyor.

Kaynak: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Borsa-dolandiriciligi-tutuklularindan-biri-unlu-turizmci-cikti/270083

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/borsa-dolandiriciligi-tutuklularindan-biri-unlu-turizmci-cikti.html