Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Mayıs ayında Yargıç John W. Ouderkirk tarafından bir ön kararla beş küçük çocuğun iki taraflı velayeti Pitt’e verilmişti. Ancak Jolie Kaliforniya temyiz mahkemesine gitgide artarak Yargıç Ouderkirk’in, Pitt’in avukatlarıyla iş ilişkilerini yeterince açıklamaması nedeniyle diskalifiye olmasını sağladı. Bu, da Yargıç Ouderkirk’in velayet kararını ihtilaflı hale getirirken şu lahza için Jolie’nin tam zamanlı velayeti elinde bulundurduğu anlamına geliyor.

Pitt’in sözcüsü yaptığı açıklamada, “Temyiz mahkemesinin kararı teknik bir yöntem sorununa dayanıyordu. Gerçekler değişmedi. Yargıcın ve açıklama veren çoğu uzmanın, çocukların yararına neyin en iyi olduğu konusunda net bir sonuca varmasını karşılayan mucizevi miktarda olgusal kanıt vardı. Çocuklar için en iyisinin ne olduğuna dair ayrıntılı kanıtlara dayanarak hukuki olarak zorunlu olanı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Temyiz mahkemesinin aldığı kararla çiftin çocukları üzerindeki velayet kavgası her tarafta başlayacak.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/brad-pitt-ve-angelina-jolienin-velayet-savasi-yilan-hikayesine-dondu-haberi-535886