Erken yaşta hayata gözlerini yumarak milyonları hüzünlendiren Billur Kalkavan'ın 14 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı, programda Kalkavan'ın son 1 yılını ve ona olan aşkını anlattı.

İşte Bahadırlı'nın açıklamalarından bazı satır başları...

"Bu hastalığın tanısı konmadan 2-3 ay önce bana dedi oysa; 'Ben sanırım yapacağımı yaptım. Bu kadar gibi hissediyorum... ' Çok ilginç. Bunları söylemeden önce aynı hissiyat bana da geldi.

Evde oturuyordum. 'Ölüm enerjisi hissediyorum' dedim. 'Herhalde benim için hayat bitti' dedim. Çünkü Billur’a konduramıyordum. O Kadar bir hissiyatın yalnızca bana geldiğini hissediyordum. Fazla ilginçti.

Ve son 1 seneye kadar her gece yatarken, aşkım, iyi geceler falan diyorduk. Her sabahleyin kalktığımızda sarılırdık. Sarıldığın kişiden enerji alırsın, hissedersin ya… Akar böyle içinden, yüreğinden… Son bir senedir o temas koptu. Enerji kesikti yani.

Annesini kaybetti, hastalık süreciyle uğraştı. Ona yoruyordum. Ama kendimce kendi yaşamıyla bağlantısını koparıyordu minik ufak. Bu dönemler zamansal olarak hastalığın başladığı dönemlere denk geliyor.

Yahut fazla neşe dolu, cıvıl cıvıl Billur’du… Lakin benim tanıdığım Billur’da bir şey eksikti. Bir şey vardı yani. Fazla garip yok mi, 'Yapacağım her şeyi yaptım' demesi…

Billur’un beyninde de bitki örtüsü vardı. Bir ara sağ gözü sağ tarafa dönmüyordu. Her şeyi çift görmeye başladı. Takriben 1,5- 2 ay… bir kere şikayet etmedi biliyor musunuz? bir defa…

Doktoru dedi fakat; 'Ne kadar metanetlisin.' Dedi ki; 'Niye şikayet edeyim? Yaşıyorum ben ve aynı zamanda görüyorum.' Doktorunun yüzü düştüğünde bile o motive ediyordu.

Hastanede bile 'Siz bizim neşe kaynağımızsınız' diyorlardı. bu nedenle kaybı onlarda bile koskocoman bir keder yarattı.

Güzel anılarım benimle birlikte ve hala yanımda gibi hissediyorum. Birlikte geçirdiğim, birlikte dönüştüğümüz bir ruh benim için o…

Biz tartışırken bile doğrusu dans ediyorduk. Ben o 14 yıllık hayat enerjisiyle kodlandım. Özde sevmenin ne seslenmek olduğunu yaşadığım ve öğrendiğim ilişkimdi fiilen benim.

Billur benim aşkımdı. Öldü acilen benim için aşk oldu. Çok güzel bir cennet yaratabildik burada."

Gerçek ile realite arasındaki ayrıma değinen 38 yaşındaki Buğra Bahadırlı "Ben kalbimi dinledim, gerçeklik benim için çalışıyor. O yüzden arkadaşı ne düşünür? diye sorgulamanın çokta artı önemi yok yani. Zengin kadın fakir oğlan hikayesi anlatılırken aniden, kahraman genç sevgili ile hastan bayan hikayesine dönen son 6 aylık ilişkim olmaya başladı. Diğer bir röportajımda da söylediğim gibi; 'Milli jigoloydum, milli güvey oldum'. Sahiden daima ben, bendim. Kimsenin bildiği bir şey yok. Hakiki bir sevginin içindeysen benim bulunduğum pozisyon zaten olması gereken bir şeydi" dedi.

 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/bugra-bahadirlinin-buyuk-acisi-dinmiyor-haberi-557769