Burak Özçivit ile Kadir Doğulu'nun gerginliği sürüyor... 

Evvelki gün gazetecilerin Kadir Doğulu'ya yönelttikleri, "Yeni bir sinema filmi için öneri gelse Burak Özçivit'le oynar mısınız?" sualinde araya giren Atagül, "Ne ilgisi varı var dostlar? Bu sualden hiç hoşnut değilim. Trajiğim ama bu sualler insanı çileden çıkarır" diyerek tepki göstermişti.

Geçmişte Burak Özçivit ile "Kara Sevda" dizisinde başrolde oynayan Neslihan Atagül'ün suratına yansıyan gerginliği evvelki gün Burak Özçivit'e soruldu.

Ailesiyle nesnellere yansıyan Özçivit, bu suale teşekkür ederek muhabirlere iyi çalışmalar diledi.

Evvelki haftalarda Jülide Ateş'in "40" adlı yayınına davetli olan Kadir Doğulu, Burak Özçivit'le arasının neden açıldığını anlatmıştı.

‘Biz dost olamayız’ diyen Kadir Doğulu, 2016'daki düğünlerine Özçivit ile eşi Fahriye Evcen'i davet etmediklerini söyleyerek, "Sanıyorlar ki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Oysa o başka meşrepte adam! Burak'la çalıştım, çok beğendim, yiğit bir adam. Belki de Türkiye'nin en hoş adamlarından bir tanesi... Şahane nitelikleri de var; ama meşrepimiz birbirimize uygun değil! Biz arkadaş, dost olamayız" demişti.

Doğulu, "Toplandığımızda azami hürmet gösteriyoruz. Dargınlık yaratacak hiçbir kelamımız olmadı, çok nazik bir çocuktur Burak. Ama biz arkadaş olmadık, olamadık. Zira biz başka meşreplerdeyiz. O futboldan beğeniyor ben beğenmiyorum, bu da toplandığında konuşulacak şeylerin azlığını gösteriyor" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: www.sacitaslan.com