Burak Özçivit ve Fahriye evcen hayranları bu habere çok sevinecek.Son zamanlarda yakın arkadaşlarının düğünlerinde sık sık boy gösteren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, önümüzdeki yaz Eylül ayında nikah masasına oturma kararı aldı.

Çalıkuşu dizisinin çekimleri sırasında başlayan arkadaşlıkları özel hayatlarına da taşındı ve çift aşk yaşamaya başladı. Şimdi ise evlilik kararını aldılar bile. Yakın arkadaşlarının bir bir evlenmesinden dolayı düğün tarihlerini daha fazla geciktirmek istemeyen çift yakın dostlarına Eylül ayında nikah masasına oturmayı planladıklarını duyurdu.

MEKAN BEĞENİYORLAR

Sanat dünyasında en çok beğenilen çiftlerden biri olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, İstanbul'da 5 yıldızlı otelleri araştırıyorlar. Ancak düğün mekanını henüz karar veremediler.

VAKİTLERİ NEREDEYSE YOK

Yaklaşık 3 senedir birlikte olan çiftin yeni projeleri var. Hem dizi hem de sinema filmine başlayacak olan ikilinin şu sıralar başlarını kaşıyacak vakitleri yok.

İŞ HAYATINDA VE ÖZEL HAYATLARINDA BAŞARILILAR

Şu sıralar bir yandan 'Kara Sevda' dizisinin yüksek reytingleri, diğer taraftan yapımcı olarak sinemada büyük bir gişe başarısı yakalayan Özçivit, iş hayatındaki başarıyı özel hayatında da yakalamış durumda.

İKİLİ KUVEYT'TE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Geçtiğimiz günlerde restoran açmak için Kuveyt'e giden çift, orada adeta krallar gibi karşılandı. Kuveyt halkından büyük ilgi gören Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Ortadoğu ve Arap ülkelerinin tamamında büyük bir hayran kitlesine de sahip.