Buse Terim'in kocası Volkan Bahçekapılı'nın bir gazetecinin üzerine yürüdüğü iddia edildi. 

Cumhuriyet Gazetesi'nden Doğan Satmış'ın aktardığı habere göre, İspanya'nın Türkiye'ye attığı üçüncü golden sonra bir grup gazetecinin "Bravo" diye bağırmasına sinirlenen Bahçekapılı şu sözlerle tepkisini gösterip, gazetecilerin üstüne yürümüş, "Siz ne biçim Türk’sünüz ulan, millilere nasıl bravo dersiniz?". Bunun üzerine gazeteciler ise, "Ne diyorsun? Sana mı soracağız? Bizim Türklüğümüzü mü" karşılığını verdi.

Konu hakkında Doğan Satmış'ın yazısının bir kısmı şöyle, 

BUSE TERİM YOLLAMIŞ
İşte bu “Bravo” sesi duyulduktan sonra, 15 numaralı locadan olduğunu sonradan öğrendiğimiz ve üzerinde milli takım yedeklerinin giydiği bir forma olan sakallı biri, Türk gazeteci grubuna koşturarak “Siz ne biçim Türk’sünüz ulan, millilere nasıl bravo dersiniz?” diye bağırarak üzerimize yürüdü.

“Kim bu” falan denirken, bağırıp yürüyen kişinin Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı olduğunu öğrendik. Dünkü Posta’dan anlıyoruz ki, küçük damadın yanında diğer damat Ahmet Baran da varmış. Zaten fırlayıp geldiği 15 numaralı locada Fatih Terim’in eşi de vardı. Ayrıca, damat beyin hamile eşi Buse Terim Bahçekapılı’nın da orada olduğunu anladık.

Hatta bizim gruptan, işinden olmaması için adını vermeyeceğim bir gazeteci olayı görmüş, “Damadı buraya eşi gönderdi. Buse Hanım ona ‘Babam için laf ediyorlar’ filan deyince, genç kalkıp üzerimize yürüdü” dedi.