Bu hafta ilginç bir nikah hikayesiyle karşınızdayım...

Oyuncu Müge Boz ile Caner Erdeniz'in hem keyifli, keza de bir böylece aksiyonlu düğün macerası... Boz ile Erdeniz, son dönemin en eğlenceli, en göze çarpan çifti. İlişkileri iki sene önce dost ortamında tanışmalarıyla başladı. İkisi de kariyerlerinde fırtınalar eserken sihirsel bir aşk hikayesinin içinde buldu kendisini.

İlk görüşte birbirlerinden etkilenen çift, kısa zaman içinde büyük bir aşk yaşadı. Izdivaç kararı almaları da fazla hızlı oldu.

2019'un haziran ayında nikah masasına oturmaya karar verdiler. Lakin düğünleri de kendileri gibi sıra dışı olmalıydı. böylece konsolosluğa başvurularını yaptılar, yanlarında kimse olmadan Barcelona'nın yolunu tuttular. Keza dillere destan bir fotoğraf çekimi yapmak istiyorlardı, keza de kendileri için unutulmaz bir hatıra bırakmak...

Evlenmeye giderken 3 bavul, 2 gamboç ve 3 şapka kutusuyla yola koyuldular.

GECE ÇİÇEK YAPTIRDIK

Caner Erdeniz, daha sırası gelmişken yaşadıkları olayları şöyle anlatıyor: "Havaalanında alışveriş yaparken uçak saatinin geçtiğini ayrım ettik. Yaklaşık Olarak kapı kapanacaktı. Son çağrı gözüküyor, aniden koşmaya başladık. Tüm çabucak koşarken yürüyen banda valizlerin olduğu arabayla girdim. Ben girer girmez durdu. Üstünden düşünmeden yere düştüm. Gelinlik, eşyalar defalarca yerde... Cümbür Cemaat bana bakıyor. Fakat ben hiçbir şey yokmuş gibi kalkıp devam ettim."

Boz, şahitleriyle de Barcelona'ya bu vesileyle tanıştığını söylüyor: "Yalnız evleneceğimiz için yanımızda şahitlerimiz yoktu. Caner'in kuzeni ve eşi Barcelona'da yaşıyordu. Şahitlerimiz onlar oldu. Yani ben şahidimi düğünden bir gün önce tanıdım."

Yolda bozulmasını istemedikleri için gelin çiçeği yaptırmadıklarını gösteren Boz, "'Oradan alırız' dedik. Akşam aklımıza geldi. Barcelona'da 24 saat açık çiçekçiler varmış. Gece 12'de gelin buketi yaptırdık" diyor.

TRAFİKTE KALDIK

Nikah gününün telaşlı geçtiğini söyleyen ünlü oyuncu, sözlerine şöyle devam ediyor:
"Düğün günü kuaför aradık. Biz çok erken kalktığımız için yer bulamadık. Ardından kafamda havluyla sokaklarda dolaşıp kahvaltı yapmaya gitmiştik. Arkasında lunaparkta çekim yaptık. Bütün bizi yansıtan çok eğlenceli bir çekim oldu. Lakin yeniden geç kalıyorduk. Stres yaşamamak için konsolosluğu arayıp zaman istedik. Ama dönüşte trafik vardı ve evlenebilmek için saatle yarıştık. Tüm gün koşturmaktan yemek yiyememiştik. Sonrasında nikah bitti ve çok acıkmıştık. 'Ne yiyebiliriz?' dedik ve yakınlarda hoş bir hamburgerci olduğunu söylediler. Düğün yemeğimiz hamburger oldu."

NİKAH SONRASI UZAYLI POZU



Çift, İstanbul'dan bu arada çekimler için büyük bir hazırlık da yaptı. Yanına garip kostümler, şapkalar alan Boz, eşine de acayip bir sürpriz yaptı, bir ufo kostümü hazırladı.
Nikahın ardındaki labirent parka giden çiftten Boz, ısrarlı davranıp Caner Bey'e kostümünü giydirdi. Ünlü basketbolcu, ilk olarak bu durumdan hoşlanmasa da ortaya neşe saçan fotoğraflar çıktı. Erdeniz, durumu şöyle anlatıyor: "Fiilen hiç giymek istemedim lakin Müge fazla ısrar etti ve giymek zorunda kaldım. Hoş bir çekim oldu."

MERVE YURTYAPAN / SABAH GAZETESİ

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/caner-erdeniz-ve-muge-bozdan-evliliklerine-dair-ortak-aciklama-haberi-538226