Fobi filmleri hakkındaki ne söylemek istersiniz?

- Ceren Yılmaz: Fobi filmi yalnızca hayaletler, vampirler, acayip mahlukatlardan ibaret olunca beğenmiyorum sarihçesi. Dikkatimi sürüklemesi için reel bir mevzusunun olması gerekiyor. Fobi filmi izlemeyi beğeniyorum ama sarihçesi izlerken yalnız olmayı seçim etmem!

Simge Uluer: Fobi filminin insanların adrenalinden daha çok hayal eforlarını ve inançlarını yükselttiğini düşünüyorum.

“Üç Harfliler: Adak” filminde oynamak nasıl bir duyguydu?

- Ceren Yılmaz: İzlediğinizdeki kadar vahim değildi. Şaka bir yana çekimler çok cümbüşlüydü ve fobiye dair en minik bir duyguya kapılmadım çalışırken ama sanırım izlerken korkacağım!

Simge Uluer: Fobi filmi izlemeyi hoşlanan bir insanım ama oynayabileceğimi hiç hayal etmemiştim. Güçmüş. Korkandan ziyade korkutan birey çok daha ehemmiyetli bir etken bence.

Çekimlerde korkmadık

Ceren Yılmaz
class='cf'>

ALPER ÖĞRETMEN ANLATILMAZ YAŞANIR

◊ Alper Mestçi ile çalışmak nasıldı peki?
- Ceren Yılmaz: Alper öğretmen anlatılmaz yaşanır. Kendisiyle alakalı ne söylesem az kalır. Alper öğretmen, kendi fikrinden evvel oyuncuya fikrini sorar, “Sen ne düşünüyorsun, evvel senin fikrini görelim” der. Bu bir oyuncunun kişiliğini bulabilmesi için en ehemmiyetli şey bence. Çekimler süresince suratını astığını dahi görmedim.
Simge Uluer: Alper öğretmen bugüne kadar tanıdığım en iyi fobi filmi rejisörü diyebilirim. Kendisiyle çalışmak çok neşeliydi ve bitmesini hiç istemedim. Çok hoş bir bağ kurduk, enerjimiz olması gereken seviyenin üstündeydi.
Bizi hem hafifletti hem de farkındalığımızı artırdı. Çok teşekkür ediyorum.

Çekimlerde korkmadık