Cem Yılmaz standardı, Uraz Kaygılaroğlu’nu da yeni bir kariyer açılımı yapmaya itti!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Üç Kuruş dizisinin gerisinde Erşan Kuneri ile hayranlarını mest eden Uraz Kaygılaroğlu, gerisinde ise Disney Plus’ta yayınlanacak olan Avcı isimli yeni dizinin çalışmalarına başladı. Pınar Deniz ile başrolü paylaşan oyuncu, son dönemde mükemmel bir çıkış ortaya koydu ve yurt haricen da popülerliğini oldukça artırdı.

Sefirin Kızı dizisindeki Gediz Işıklı karakteri ile milyonların sevgisini şampiyon ve yabancı hayranların da fazlasıyla dikkatini çeken Uraz Kaygılaroğlu, kariyer yolculuğunda bundan sonradan nasıl bir yönelim sergileyeceğini de açıkladı.

Onedio’nun youtube programında sosyal medyadan hayranlarının gönderdiği soruları yanıtlayan Uraz Kaygılaroğlu, bir hayranının bundan sonraki kariyer sürecini sorması üzerine bazı açıklamalar yaptı. “Seni yönetmen, yapımcı veya bir senaryo yazarı olarak görebilecek miyiz?” şeklindeki soruyu yanıtlayan, oyuncu şu bilgileri verdi:

“Oyunculuk yaptığın vakit baştan başa, başkalarının yazdığı hikayelerin, çizdiği çizgelerin içinde yer alıyorsunuz ve bu çok neşeli bir şey. Fakat başkaca kendi izah etmek istediğim şeyler için, kendi kurduğum bir standardın içinde var elde etmek ve hoşuma dışarı giden standardın içinde iş yerine getirmek için, yapımcılık yapmayı istiyorum. Yakın zamanda da buna dair projelerimiz olacak. Bir şeyler kâğıda dökmek niyetindeyim. Dolayısı ile senaristlik de yapmış olacağım. Yönetmenlik işi, kendimi henüz orada hissetmiyorum. Bir şeyler yazıp, buna para yatırabileceğimi görüyorum. Çok set gördüm, bir setin nasıl olması gerektiğine dair fikirlerim olduğunu düşünüyorum. O yüzden de yapımcılık yapmayı fazla istiyorum.”

Cem Yılmaz standardı, Uraz Kaygılaroğlu'nu da yeni bir kariyer açılımı yapmaya itti! 1

Uraz Kaygılaoğlu, bu sözleri ile birlikte çoğu meslektaşı gibi yalnızca kamera önünde yer almayacağını, bundan daha sonra yapımcı senarist olarak da bazı adımlar atacağını ilk olarak duyurdu.

Ünlü oyununun sözleri arasındaki “kendi kurduğu bir standardın içinde meslek yapma” prensibini ise Cem Yılmaz’dan aldığı anlaşılıyor. Çünkü, Cem Yılmaz da ayrıca senaryo yazarı ayrıca yapımcı olarak projelerinde yer alıyor ve kendisinin istek ettiği standardı kurup, o standart içinde projeleri oluşturuyor.

Uraz Kaygılaroğlu benzer programda Cem Yılmaz konusuna da değindi ve şunları anlattı:

“Kendisi işinin ehli, işini fazla seven birisi ve fazla profesyonel birisi. Sürekli üretimde olması ve ürettiği şeyleri hayata geçirirken, bunun en ince detayına kadar başında durması, süreci peşine düşüp takip etmesi, prodüksiyonda her şeyin en iyisini istemesi doğrusu bir standart belirliyor.”

Cem Yılmaz’ın kendi projelerinde kendi standartları çerçevesinde çalıştığını ifade eden Uraz Kaygılaroğlu, oyunculuk dışında yapımcılık yolculuğunda da hedefinin bu olduğunu ortaya koydu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/cem-yilmaz-standardi-uraz-kaygilaroglunu-da-yeni-bir-kariyer-acilimi-yapmaya-itti/1333253