Ceyda Düvenci, bir anne olarak tüm çocuklar için kıymetli faaliyetler yapıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, son dönemde dizilerde yer almasa da sosyal sorumluluk projelerini aksatmadan sürdürüyor. İki çocuğu yer alan oyuncu, anneliğin verdiği sorumlulukla tüm çocuklar için kıymetli kampanyalara imza atıyor.

Sosyal medyayı da etkili şekilde kullanan oyuncu, Taş Kağıt Makas Duygu Atölyesi’ni de kurarak burada çocukların gelişimine karşın önemli etkinlikler yürütüyor. Çocuklara eğitim fırsatı temin etmek için bir firma ile birlikte yürüttüğü projenin sunuculuğunu üstlenen oyuncu, bu çalışmaya UNICEF’in de katılması ile amacına ulaştı.

Ceyda Düvenci, “Çocuklar için yapılan her şeyin içinde yer almayı değerli ve değerli buluyorum. Keza değerli çünkü çocuklarımız çok değerli, bizim de emeğimizi katmamızın değerli olduğunu düşünüyorum” biçiminde konuştu.

Beykoz’da açtığı atölyesinde de heyecanlı faaliyetlerde yer alan oyuncu, “Çocuklar için harika projeler yapıyoruz. Bunun için heyecan duyuyorum” şeklinde konuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ceyda-duvenci-bir-anne-olarak-tum-cocuklar-icin-kiymetli-faaliyetler-yapiyor/1327871