Ceyda Düvenci, yıllar süren ayrılığın ardından yeniden ekranlara dönüyor!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Ceyda Düvenci, son yıllarda televizyon projelerinde yer almamayı seçim ediyor. Dijital platformlarda Öğrenci Evi ve Prens isimli yapımlarla yer alan oyuncu, daha çok sosyal mesuliyet projeleri yürütüyor.

Çocuklar için bir atölye açan ve değişik etkinlikler aranjör Ceyda Düvenci, en son 2018 yılında 8. Gün isimli diziyle televizyon ekranında yer almıştı.

Oyuncu, dört takvim bir aradan daha sonra ekranlara geri dönüyor. Ancak Ceyda Düvenciyi ekranlara döndüren bir dizi projesi değil. Meşhur oyuncu bir programla yeniden ekranlarda olacak. NTV’de yayınlanacak olan ve Ceyda Düvencinin meşhur konuklarını ağırlayacağı programın adı;  Ayrı Sohbetler…

Heyecanını sosyal medyada hayranlarıyla paylaşan Ceyda Düvenci, ilk programıyla 15 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00’da NTV ekranlarında olacak.

Oyuncunun ilk program konuğu ise aynı zamanda meslektaşı olan eşi Bülent Şakrak… Ceyda Düvenci eşiyle ilk program heyecanını şu sözlerle açıklama etti; “Fazla heyecan ayrıca de çok… konfor alanı sanıp ilk konuğum sevgilim @bulentsakrak_ olsun istedim, en fazla onda heyecanlandım. Pazartesi saat  19:00 da @bambaskasohbetler.ntv @ntv ekranında başlıyoooor, buluşmaya hazırlanmış mısınızzzz!”

Şimdiye kadar çoğu dizide bulunan Ceyda Düvenci’nin televizyon dizilerine uzun vakit ara verdikten sonra bir program formatıylada olsa her tarafta ekranlara dönecek olması hayranlarını mutlu etti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ceyda-duvenci-yillar-suren-ayriligin-ardindan-yeniden-ekranlara-donuyor/1332767