"Seksenler"de rol alan 39 yaşındaki meşhur oyuncu Ceyhun Fersoy, iki gün önce soluğu eşi Begüm Öner ve arkadaşlarıyla birlikte Cihangir'deki bir mekanda almıştı. Fakat dostlarıyla vakit geçiren Fersoy'un gecesi nahoş bitmişti. Şanssız bir olay yaşayan oyuncu, darp edilmişti.

"ÜZERİMİZE ATLAYIP, YUMRUKLAR SAVURDULAR"

Fersoy, konuyla ilgili sosyal ağ hesabından yeni bir açıklamada bulundu. Olayın perde arkasını anlatan Ceyhun Fersoy, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

"Dün yaşanan olayla ilgili bir takım basın organlarında kim olduğunu bilmediğim kişiler konuşturularak haber yapılmıştır. Olay avukatımın da şikayet dilekçesinde belirttiği gibi bizimle alakalı olmayan bir tarafta meydana gelmiş, gerisinde mekandan ayrılmamıza müsaade edilmemiştir.

Bunun üzerine eşim Begüm'ün itilmesine tepki olarak, artık olayların durması için, 'Can güvenliğimiz değil. Burada kadınlar var. Sizi şikayet edeceğim!' söylemim üzerine, 'Sen kimi şikayet ediyorsun?' diyerek, üzerimize atlayıp, yumruklar savurmuşlardır.

Ben, eşim ve öteki kadın arkadaşlarımız atılan yumruklardan dolayı yere düşmüşlerdir ve yerde de tekme ile yumruk devam etmiştir. Eşim, ben ve arkadaşlarımızın dobra dobra darp edildiği görüntüler de ortadadır.

Avukatım Bülent Elmas zorunlu belge ve beyanları sunmuştur. Konu yargıya intikal etmiş olup, bu saatten sonradan laf yargıdadır. Ceyhun Fersoy..."


BEGÜM ÖNER: "IŞLEM PSİKOLOJİK OLARAK YIPRATICI"


Oyuncunun eşi Begüm Öner de, "Herkes merak ediyor, arıyor, soruyor. Fazla fazla teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince dönmeye çalışıyoruz. Süreç fiziksel durumdan fazla psikolojik olarak yıpratıcı. En kısa sürede atlatabilmek için çabalıyoruz. Umarım kimsenin başına gelmez ve insan olmayı başarabildiğimiz bir dünyada yaşamaya devam edebiliriz." mesajını yayınladı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ceyhun-fersoy-ve-begum-onerden-yeni-darp-aciklamasi-haberi-542422