Çok acayip bir dizi geliyor! Yürek Çıkmazı dizisinin tanıtımı, izleyenleri fena çarptı!

TelevizyonGazetesi.com/Ayrıntısıyla Uğraşma – TRT1 ekranlarının yeni dizisi olarak bir süredir hazırlıkları süren ve oyuncuları da belirlenmiş olan Cennetin Çocukları ile ilgili coşku yükseliyor. Başrolde yer alan Yüksek Dağ Navruz, İrem Helvacıoğlu partnerliği merakla beklenirken, diziyle ilgili yeni bir gelişme de yaşandı.

Ayça Bingöl’ün de başrolde yer aldığı Cennetin Çocukları olarak lanse edilen dizi, uzun süredir bu isimle konuşuluyordu. Oysa dizi başlamadan isim değişikliğine gidilmesine karar verildi. Son olarak Yürek Çıkmazı isminde karar verilen TRT’nin yeni dizisinin tanıtımı, izleyenleri de fazla etkiledi! Son derece dinç ve çarpıcı bir hikayenin gelmekte olduğu, tanıtımdan da anlaşılıyor.

Atike Hınçlıer’in benzer isimli romanından uyarlanan Kalp Çıkmazı dizisinin birincil tanıtımı, ağır dram batmış bir hikayenin gelmekte olduğunu da gösterdi. Ayça Bingöl’ün, kocasından zor görebilen ve hayatını kaybeden bir kadın olan Cennet karakterine yaşam verdiği dizi, tanıtımıyla izleyenleri başlamadan etkilemiş görünüyor.

Alkolün bir adamı ve ailesini ne kadar büyük felaketlere sürükleyebileceğini anlatan dizide Yüksek Dağ Navruz ile İrem Helvacıoğlu partner olarak ekrana gelecekler. Bir kadının çocukları için ayakta kalma hikayesinin işleneceği dizi, çarpıcı sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Gold Film imzalı dizinin öne çıkan karakterlerine hayat veren isimler arasında ayrıca Mesut Akusta, Bihter Dinçel, Dilara Aksüyek de yer almakta. Ayrıca oyuncu kadrosu hem hikayesi ile uyarı çeken Yürek Çıkmazı dizisi, tanıtımıyla da böylece çok izleyiciyi her tarafta etkileyerek merakı  arttırmış durumda.

Yayınlanan tanıtımda hikayesi anlatılan kadın Cennet’in öldüğü görülürken, cenaze töreninde yaşanan gergin anlarla birlikte, etkileyici sahneler de heyecanı yükselten, yürekleri burkacak bir dizinin gelmekte olduğunun bir göstergesi.

Benzer hayatlar yaşayan, yaşayan, çevresinde bu nesil olaylarla karşılaşmış öyle çok kişi için kadınların sesi olacağı misyonu yüklenen dizi, alkolik bir kocanın ailesini getirdiği nefret edilen şey verici sonuçları gözler önüne seriyor.

Dram hikayelerinde başarılı oyunculuklar sergileyen İrem Helvacıoğlu, Yüksek Dağ Navruz, Ayça Bingöl, Mesut Akusta gibi isimlerin bir araya gelmesi, dizinin iddiasını da büyüten bir nokta. Helvacıoğlu’nun bu kere bir avukata hayat verdiği dizide, dağılan, dram batmış bir yaşam süren bir aile ile tesadüfen tanışmasıyla yaşanacaklar çoktan merak konusu.

Dizinin ilk tanıtımıyla milyonlarca insanı çoktan etkilemiş olması, sosyal medya yorumlarına yansıyor. Yürek Çıkmazı dizisinin hazırlıkları uzun süredir devam ediyordu. Çekimlerinin başlamasıyla birincil görüntüler de geldi. Merakın giderek arttığı dizinin yayınlama tarihi ise demin belli değil.

İşte herkesi derinden sarsan Kalp Çıkmazı dizisinin birincil tanıtımı…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/cok-acayip-bir-dizi-geliyor-yurek-cikmazi-dizisinin-tanitimi-izleyenleri-fena-carpti/1340066