Cool ve yakışıklı! Ekranların yeni starı Caner Topçu sosyal medyayı sallamaya devam ediyor!..

TelevizyonGazetesi.com/Detaylar –Oyuncu Caner Topçu, geçtiğimiz sezon TRT1’de yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı adlı dizide canlandırdığı ‘İlyas Reis’ karakterinden daha sonra, yeni sezonda Star TV dizisi Duy Beni ile ekrana geldi.

Perşembe akşamları Star TV ekranında izleyiciyle buluşmaya devam eden Duy Beni adlı dizide ‘Kanat’ karakteriyle başrolde bulunan genç oyuncu Caner Topçu bu diziyle birlikte şan oldu.

Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelen yakışıklı oyuncu diziden daha sonra takipçi sayısını da artırdı. Caner Topçu’nun instagram hesabından yaptığı son paylaşım kısa sürede binlerce açıklama aldı.

Instagram’da 2.1 milyon takipçisi yer alan oyuncunun fotoğrafına yaklaşık olarak yorum yağdı. Öyle çok hayranı, “Cool ve yakışıklı” biçiminde yorumlarda bulundu.

Caner Topçu aynı zamanda Duy Beni dizisindeki partneri Rabia Sortürk’le de hoş bir armoni yakaladı. İkili, sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisi olarak kabul ediliyor.

‘Ekim’ ile ‘Kana’t karakterlerini canlandıran oyuncular performanslarıyla seyirciden tam not alıyor. Yaz sezonunda başlayan Duy Beni, bilhassa gençler aralarında sevilen bir üretim haline geldi ve kış sezonunda da izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/cool-ve-yakisikli-ekranlarin-yeni-stari-caner-topcu-sosyal-medyayi-sallamaya-devam-ediyor/1336722