Geçtiğimiz günlerde Event Garden’da düzenlenen bir ödül töreni büyük ses getirdi. Ödül töreninde birçok farklı kategoride ödüller dağıtıldı. Spor, iş ve sanat dünyasından önemli birçok ismin katılımı ile gerçekleşen ödül töreninde ünlü şarkıcı Demet Akalın’da sahne aldı

Demet Akalın’ın sahne performansı ile geceye damgasını vurduğu ödül töreni büyük ses getirdi. İş İnsanı İbrahim Murat Gündüz, spor ve iş dünyasının en prestijli ödüllerinden birine layık görüldü!

Türk sporuna ve sporcusuna yaptığı destekler ile tanınan İş İnsanı İbrahim Murat Gündüz ise ‘’Yılın Başarılı Spor Teşvik ve Yatırımcısı’’ ödülünü alarak geceye damgasını vurdu.

GECENİN EN ÖNEMLİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ!

Spora yaptığı destekler ve yatırımlar ile her zaman iş ve spor dünyasına örnek olan İş İnsanı İbrahim Murat Gündüz, gecenin en önemli ödüllerinden birine layık görüldü. EventGarden’da düzenlenen ödül töreninde, Yılın Başarılı Spor Teşvik ve Yatırımcısı Ödülü İbrahim Murat Gündüz’e verildi.

Ödül konuşmasında sporun sadece rekabet değil, aynı zamanda topluma hizmet etme potansiyelinin de olduğunun altını çizen İbrahim Murat Gündüz, sporun mükemmelliğin canlı örneklerini sunduğunu aktardı.

ÖDÜL TÖRENİNİN SUNUCULUĞU ÖZGE ULUSOYÜSTLENDİ!

Çeşitli kategorilerde ödüllerin dağıtıldığı gecede Özgü Ulusoy sunuculuk yaptı. Öte yandan Demet Akalın ise başarılı sahne performansı ile geceni öne çıkan bir diğer ismi olmayı başardı