Sanatkâr oyuncu Demet Akbağ, Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV’de ekrana gelen “Empati” programına davetli oldu. Eşi Başarı Çika’yı 2019 yılında bir Trafik kazasında kaybeden Demet Akbağ, “Eşimin kaybı hayatımın en büyük kırılma noktası” dedi.

Oğlu Ali ile olan ilişkisini de anlatan Akbağ, “Oğlumla çok iyi arkadaşız. Ali fazla olgun bir çocuktu, o yüzden hiç zorlanmadım. Fazla halden anlayan bir çocuk. Nerede susacağını çok iyi bilirdi. Babasına da çok benzetiyorum. Tatlı bir ilişkimiz var, söylenti yapabiliyoruz, dertlerimizi anlatabiliyoruz birbirimize” diye konuştu.

Mesafeli bir ilişki

Demet Akbağ programda 13 yaşındayken annesinden boşanan babasıyla ilişkisini de şu sözlerle anlattı:

““Babamla daima mesafeli görüştük. Yılmaz Erdoğan, babamla ilişkimi bildiği için benim için yazdığı bir repliği sizinle paylaşacağım. ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü’ oyununda ‘Kahvenizi nasıl içersiniz babacığım’ diye soruyor Gülseren, babası ‘Mesafeli olsun yavrucuğum’ diyor. Bunu Yılmaz, babamla tanışıp babamla sizli bizli konuştuğumu gördüğü gün kafasının bir yerine kazımış… Diğer bir şey söylemeyelim bunun üzerine… “

Kahramanmaraş merkezli büyük depremin ardından Çaba Derneği ile birlikte Adıyaman ve Kahramanmaraş’a gittiklerini belirten Demet Akbağ, önümüzdeki günlerde de tüm şehirlere gideceğini belirtti.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/demet-akbag-esimin-kaybi-kirilma-noktam.html