Şarkıcı Hande Yener'in Yalıkavak'ta bulunan mekanına polis ve zabıta kıyafetleri ile baskın şakası yapıldı.

Yener'in Sebaistian isimli beach clup'ı açılış kokteyline polis ve zabıta kıyafetine çok sayıda oyuncunun baskın düzenledi. Şarkıcı olayın şaka olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı.



ŞAKAYI DEMET AKBAĞ YAPMIŞ
"Çok Aramızda" isimli şaka programı ile ekranalara dönecek olan Demet Akbağ'ın ilk kurbanı Hande Yener oldu. Demet Akbağ'ın 20 kişilik ekibi Yener'in mekanına elinde belgelerle baskın yaptı. 

Zabıta Amiri elindeki belgeyi okuyarak, "Mülkünüzü mühürlemek durumundayız. Çok sayıda şikayet var." dedi.

GAZETECİLERİ İTTİLER
Sözde polis kameraları da yaşananları görüntülerken, kendini rolüne fazla kaptıran polis üniformalı ancak ayağında spor ayakkabısı bulunan bir kişi polis kamerası dışındakilerin uzaklaşmasını istedi. Polis üniformalı oyuncular bu işi itekleyerek yapmaya kalkıştı. Basın mensupları, rollerine kendini fazla kaptıran oyuncular karşısında sakinliklerini korudu.

HANDE YENER: ŞAKALANDIM
Şaka hakkında konuşan Yener, "Ben buranın marka yüzüyüm. Dolayısıyla teknik konularla ilgilenmiyorum. Ama ortaklarıma da sonsuz güveniyorum. Biliyordum bir kusurları olmadığını. Onlar kapıda çözeceklerini söylediler. Sen rahat ol dediler. Emindim bir şey çıkmayacağından. Ufak bir aksilik olduğunu düşündüm. Ama beni şakaladılar gerçekten. Neyse ki kapıda onlara yalvarır bir görüntü elde edemediler." dedi.