Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerinde sona gelindi! Heyecan dorukta!

.com/Ayrıntı – Türkiye yayınına geçtiğimiz hafta başlayan ve ihtişamlı bir lansman gecesiyle Türk izleyiciye merhaba diyen Disney Plus dijital platformunun ikinci yerli yapımı Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerinde ağır ağır sona yaklaşılıyor.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Buğar Gülsoy’un yer aldığı dizide iki ünlü oyuncuya sanatkâr ad Zerrin Tekindor da eşlik ediyor. Bilhassa Demet Özdemir hayranlarının merakla beklediği diziyle ilgili ser verip sır vermeyen ünlü oyuncu, Disney Plus’ın lansman gecesinde yaptığı açıklamada; “Beni ilk önce böyle izleyeceksiniz” sözleriyle dikkat çekmişti.

Usta oyuncu Zerrin Tekindor’un instagram hesabından yaptığı son paylaşım diziyle ilgili merakı en ince ayrıntısına kadar artırdı. Rol arkadaşlarıyla pozunu paylaşan oyuncu, fotoğrafa kalp emojisi koydu. Fotoğraftan, üçlünün düzen içinde çalıştığı anlaşılıyor.

Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerinde sona gelindi! Heyecan dorukta! 1

İlk sezonu 10 bölüm çekilecek olan dizide’ İlkin’ karakterini canlandıran Demet Özdemir,  “Dünyayla Benim Aramda aslında bence Türkiye’de bugüne kadar yapılmamış bir cins olacak ! tamamen romantik komedi diyemem, tam olarak dram, tam olarak entrika diyemem! Seyirciler beni hiç görmedikleri gibi görecekler, izleyecekler. Bu benim için mükemmel bir deneyim zaten” diye konuşmuştu.

Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerinde sona gelindi! Heyecan dorukta! 2

Ünlü oyuncunun bu sözlerinden sonra Dünyayla Benim Aramda dizisindeki rolü daha da büyük merak konusu oldu…

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan da dizide Demet Özdemir’in canlandırdığı ‘İlkin’ karakterinin yöneticisi olduğu dergide çalışan’ Sinem’ isimli karakteri canlandıracak.

Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerinde sona gelindi! Heyecan dorukta! 3

‘Sinem’, hikayede ilginç bir deneyin ortasında kalacak. ‘İlkin’in sevgilisi ‘Tolga’nın sadakatini ölçe testinde ‘Sinem’ ona muavin olacak. ‘Tolga’ karakterinde de Buğra Gülsoy’u izleyeceğiz.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/demet-ozdemir-ve-bugra-gulsoyun-yeni-dizisi-dunyayla-benim-aramdanin-cekimlerinde-sona-gelindi-heyecan-dorukta/1327791