Kanal D'nin Renkli Sayfalar programının sunucusu ile canlı yayında mesajlaşan Demet Şener kocası İbrahim Kutluay'ın aldatmasına ilişkin elinde belgeler olduğunu açıklamıştı.

Boşanma işlerinin detayları da bu hafta ile birlikte magazin gündeminde yerini almaya başladı. Söylenenlere göre İbrahim Kutluay'ın Demet Şener'i birden fazla kadınla aldatması nedeniyle ünlü manken kocasında 4'ü maddi ve 4'ü de manevi olmak üzere 8 milyon lira tazminat talep etti. 

Ayrıca Şener 2 çocuğunun velayetini de isterken hem kendisi hem de çocukları için aylık 60 bin TL'de nafaka istedi. Şener'in bu büyüklükte bir dava açması üzerine İbrahim Kutluay mahkemeye boşanmıyoruz, hakkımızda çıkan haberleri durdurun diye dilekçe vermişti. 

İbrahim Kutluay'ın Demet Şener'i aldattığı güzelle arasında şimdilerde yeni bir diziye başlayacak olan esmer bir güzel ile evli bir manken de vardı. Boşanma süreci ise İbo'nun farkında olmadan Şener'in çok yakın bir kadın arkadaşıyla birlikte olmasıyla patlak verdi. Demet Şener, bu olayın ardından eşine güvenmemeye ve ihanetleri çözmeye başladı. Şener, sabırlı davranıp uzun süre bekledi, izledi ve gözledi.. Eski manken, İbo'nun çapkınlık yaptığı tüm kadınlarla çekilmiş ihanet belgelerini de topladıktan sonra da boşanma açıklaması yaptı.