Demet Şener, 1995 yılında Miss Turkey Çekicilik Yarışması'nda birinci olduktan daha sonra hayatı değişti. Mankenlikteki başarısını oyunculukta da devam ettiren kayıtlı güzel, 1997 yılında "Bir Demet Tiyatro"da rol almış, gerisinde da "Kahpe Bizans" filmiyle sinemaya adım atmıştı.

Çoğu film ve dizide rol alan Şener, mankenliği hiçbir vakit geri plana atmadı.

Ünlü modacıların defilelerinde podyuma çıkan Şener, hâlâ özel projelerin rağbette mankenleri arasında yer alıyor. Evliliğinden İrem ve Ömer isimli iki çocuğu da olan meşhur hoş, geçtiğimiz sene da ticarete adım attı. Stiliyle daima hayranlık uyandıran Şener, kendi adını içeren giyim markasıyla da ayrıca Türkiye'de, hem de yurt dışarıya büyük ilgi fark etti.

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine kadar her zaman fazla ve keyifli kahkahalarıyla görmeye alışkın olduğumuz Türkiye güzelinin çok garip bir korkusu var. Çocukluk yıllarında 'Jaws' filmlerini hiç kaçırmadan izleyen ünlü mankende ilerleyen yıllarda büyük bir korku oluşmuş. İzlediği filmlerden çok etkilenen ve bu durumu hâlâ yaşadığını dile getiren ünlü yıldız, şöyle konuştu: "Bu filmler nedeniyle köpek balığı korkusu oluştu. bununla beraber şahane hayranlık duyduğum hayvanlar. Hem bu değin hayranlık duyup hem de bu kadar korkmam da ilgi çekici açık konuşmak gerekirse... Hatta bunları konu alan her belgeseli izliyorum ancak tek başıma denize girip açılamıyorum."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/demet-sener-sert-cikti-adini-bile-duymak-istemiyorum-haberi-531113