Julide Ateş’in sunduğu "40" isimli programa katılan ünlü oyuncu, karavan basma iddiasıyla ilgili garip ifadeler kullandı.

“Keşke Hülya Avşar’ın karavanını bassaydım” diye konuşan Deniz Çakır, şu sözlerle bu habere tepkisini ortaya koydu.

“Öylesine abuk subuk fakat ben buna ne diyeyim yani? Covid döneminde karavan ihtiyaç, bu konuda yapımcım beni asla mağdur edecek biri değil.

Yani keşke haber eğlenceli olsaydı Hülya Avşar’ın karavanını bassaydım, yazdıkları haberde mizah çıkarmaya çalışsam, eğlenilecek bir taraf değil, çok vasat bir haber!

Buradan beni canını yakmak istiyorlarsa bunlardan incinmiyorum ben! Kötü oynadı de, benim için daha mantıklı! Emekçinin ve setçinin yanına birisiyim.”

İşte Deniz Çakır'ın programda yaptığı talimat: 

'SİYASETÇİ KADINLARIN GİYİMİ ÇOK ERKEKSİ, KADINLIĞINI UNUTMUŞ'

* Kadın spor spikerlerinden dayatılan bu çok makyaj ve kırmızı ruj, örneğin siyasetçi kadınlarda da bütün tersi.

* Fazla maskülen, çok erkeksi, kadınlığını unutmuş…

* Ceket zorunluluğu mu var ben bilmiyorum. Kırmızı ruj orada sürülebilmeli, benzeri şablon gibiler, ezberletilmiş, aynı durumdalar.

 

Jülide Alev: Psikolojik, sözlü ya da bedenen tacize uğradınız mı?

Bu topraklarda yaşayıp, bu sorduğun soruya hayır diyebilecek birini ben tanımıyorum! Medyanın dili, bazı gazetelerin attığı başlıklar psikolojik şiddetin babası! Ben basının psikolojik tacizine çok pozitif uğradım. Fakat kendi hayatımda da, mesleğimde de uğradım. Psikolojik şiddete sahne üstünde çok uğradım! Ve maalesef bununla ilgili bir pişmanlık da yaşıyorum. Hemen olsa ifşa ederdim fakat ifşa da etmedim mesela; çünkü işin yürümesiydi manâlı olan, tiyatroya zarar gelmemesiydi! Lakin hiç olmayacak bir insan kadar hırsları, benim orada sadece kadın olmam…

Jülide Alev: Bugün açığa vurmak ister misiniz?

İstemem, ona yarar sağlar. O Kadar biri çünkü! Kadın olduğum için, popüler olduğum için, sahne üstünde her zaman kere benzer kişi tarafından psikolojik şiddete uğradım, az daha işimden soğuyacak kadar! Ve fazla saygın bir birey göre maalesef!

'BENİ İNANDIRACAK PARTİ OLURSA, SİYASETE GİRERİM!'

Jülide Alev: Deniz Çakır siyasete girer mi?

Şu andaki siyasete girmez, fakat aşırı uzaktan olduğum bir şey de değil yani ama, bunun için aktif oyunculuğu sanırım bırakmam mı gerekiyor, bilmiyorum. Şu lahza da girebileceğim bir siyaset değil! Ama bir şekilde bu ülke için bir şeyler yapılmalı, yarınlar için… İleride beni böyle bir şeye inandıracak bir parti olursa, neden olmasın? Çok gönder bir şey yok benim için. Biri beni kandırarak partisine alamaz! hemen hiçbir partiye kendimi yakın hissetmiyorum. İnanırsam bir partinin bu ülkeyi feraha çıkaracağına, niçin olmasın? Aşırı uzak değilim!

'MAGAZİN BASINI SAHTEKARLARI KAHRAMAN GİBİ YAPMAYA SÜRDÜRMEK İSTİYORSA ÖYLE YAPSIN!'

Jülide Alev: Magazin gazetecilerinin Deniz Çakır’la alıp veremediği ne var?

Başlıca fazla zalimler! Kadın olduğum için ve karşı taraf olduğum için daha çok zalimler! Ben o kalpazan şapkayı sevmiyorum! Ben hiçbir süre rakımı masanın altına koymayacağım, üzgünüm! Söyleyece bir şeyim olmadığında zevzeklik yapmak istemiyorum magazin basınına. Sırf kameralar karşısında onları eğleyip iyi insanı oynayamam, ben zaten iyiyim bu kadarı bana yetiyor. Miş gibi yerine getirmek sahtekarlık. Sahtekarları kahraman gibi yapmaya sürdürmek istiyorlarsa öyle yapsınlar lakin ben kalpazan olmaktansa yazdıkları gibi olmayı seçim ederim!

'HÜLYA AVŞAR İYİKİLERİMDEN BİRİ!'

Jülide Alev: Deniz Çakır Hülya Avşar’dan neler öğrendi?

Bana geliyor Hülya Bayan. Enerjisiyle, manâsız ver diyen öğretisiyle… Seni bilen biliyor, yürü yoluna bak, bitanesin dediğinde… Yaşanmışlık olarak benden bir tık büyük kadınlarla sohbet etmeyi, hayatımda onların bana el vermeleri yol göstermeleri için bölge vermeyi çok severim. ara sıra dertleştiğimde bana geliyor. Derya Alabora, Zuhal Olcay da benim için öyledir. Hülya Hanım iyikilerimden biri. Ben gamlı baykuşum, o hoyrat ve neşeli enerjisiyle bana çok geliyor.

'BİR ÇOCUĞUM OLSUN İSTERİM!'

Jülide Alev: Deniz Çakır anne edinmek istiyor mu?

Evet çok net. Dediğin gibi çocuklar fazla kıymetli, hayvanlar çok kıymetli, gençler fazla kıymetli.. Bir kediyi severken birazcık analık duygusuyla sevebiliyor olabilirim bundan böyle. İsterim bir çocuğum olsun. Net olarak evet sorduğun soruya cevabım. İyi bir oyuncu muyum bilmiyorum, iyi bir insan olmaya çalışıyorum, iyi bir anne olacağımı biliyorum. İnandığım biriyle karşılaştığımda çok ertelemeyi düşünmüyorum bu sefer.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/deniz-cakir-keske-hulya-avsarin-karavanini-bassaydim-haberi-532662