Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır’ın paylaştığı “Masumiyet” yarın akşam ekrana gelecek.

Tecrübeli oyuncu Deniz Çakır, dizide genç yaşta anne olmayı seçen, hayallerini ve ideallerini bir kenara bırakıp çocuklarına kol kanat geren bir anneye yaşam veriyor.

19 yaşındaki kızı Ela’nın (İlayda Alişan) yanlış bir adama aşık olmasıyla çoğalan trajedik olayla, bir gecede hayatı değişen Bahar’ın, verdiği çaba izleyenleri derinden etkileyecek.

“MASUMİYET FARKINDALIK YARATACAK!”

Ekranlara “Masumiyet”le dönmeye hazırlanan Deniz Çakır rolünü ilk önce anlatarak ”Bahar aydınlık bir kadın, iyi bir anne. Lakin hayatındaki ola ki yanlış kararların bedelini ödüyor. Anne elde etmek böylece fazla şeyden imtiyaz vermesine sebep olmuş. Fakat Bahar’ın hayat felsefesi, bayan duruşu fazla güçlü ve hisleri fazla kuvvetli...” ifadelerini kullandı.

Çakır, ekranlara farklı bir benzi atmış getirmeye hazırlanan “Masumiyet” dizisi hakkında ise “Masumiyet başta, can müşteri bir öyküye sahip. Dramatik aksiyonu çok kaslı ve çatışması çok sağlam. İnanmadığınız bir şeyi inandıramazsınız. Ben inanıyorum Bahar’ın öyküsüne. Dizinin toplumsal duyarlılıklarla ilgili farkındalık yaratacağını düşünüyorum. İyi bir oyuncu kadromuz var, ekip çok kaslı.” şeklinde konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/deniz-cakir-masumiyet-farkindalik-yaratacak-haberi-528980