Dijital diziler için büyük resmi Selim Bayraktar’ın sözleri gözler önüne serdi!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Selim Bayraktar, en son Epope isimli dizide canlandırdığı Alpagu Han karakteri ile dikkatleri üstüne çekmişti. Meşhur oyuncu fazla başarılı olarak ifade ettiği hikayeyi teslim etmek durumunda kaldı. Birinci sezon finalinde diziden ayrıldığı ortaya meydana çıkan Selim Bayraktar herkesi şaşkına çevirmişti. Özel nedenler sebebiyle diziden ayrıldığını açıklayan oyuncu, ayrıntısıyla uğraşma tahsis etmek istemedi.

Disney Plus’ın 14 Haziran’da Türkiye’de yayınlarına başlamasının önemine dikkat çekici eden Selim Bayraktar, dijital projelerin gelecek nesillere bu dönemi anlatma bakımından koskocoman fırsat olduğunu düşünüyor.

Selim Bayraktar, çoğu kişinin şayet de umursamadığı fakat gelecek nesillere önemli bilgilerin dijital platformlar ile aktarılacağını düşünüyor. İşte oyuncunun sözleri:

“Rekabet olması tabii fakat iyi. Çok daha iyi işler çıksın ortaya. Oyunculuk yapan ırk bu sektörde var edinmek için yeteneklerini artırsınlar. Böylece seyirci çok daha hoş hikayeler seyreder. 300- 400 yıl sonraya şen hikayeler adapte etmek dileğiyle.”

Türkiye’de çok kabiliyetli oyuncular bulunduğunu belirten Selim Bayraktar, Türk dizi sektörünün dünyada eşi benzerinin olmadığını da açıklama etti. Bunun nedeninin uzun süreler egzersiz zorunluluğu olmasına bağlayan artist oyuncu, şöyle konuştu:

“Çok uzun sürelerde çalışıyoruz. Burada fazla önemli bir doğaçlamanızı geliştirebileceğiniz, uzun vadelerde dayanıklılığınızı arttığı, kısa vadede fazla meslek çekme potansiyelinin oyuncuya getirdiği önemli bir sağlamlık süreci var. Bu da Türkiye’deki oyuncuları vazgeçilmez kılar. Tabii haricen meslek edebilmek için dil anlayışlı olmak lüzumlu.”

Bu sektörde en manâlı şeyin öykü bulmakta yattığını anlatan oyuncu, 52 uygarlığın bulunduğu bu topralarda çok fazla hikaye bulunduğunu ve bunların ortaya çıkartılmasının kayda değer olduğunu sözlerine ekledi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/dijital-diziler-icin-buyuk-resmi-selim-bayraktarin-sozleri-gozler-onune-serdi/1327770