Dünyayla Benim Aramda dizisi için Demet Özdemir’den iddialı söylem!

TelevizyonGazetesi.com/Ayrıntı – Disney Plus’ın 2. yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda büyük bir merakla bekleniyor! Bir kaç gün önce fragmanının yayınlanmasının gerisinde, bilhassa Demet Özdemir hayranları heyecanlı bir bekleyişe başladı! Daha çok romantik komedilerle ön plana meydana çıkan Özdemir’in yeni dizisi için söylediği bir söz ise dikkatlerden kaçmadı!

Özdemir, Erkenci Kuş dizisi ile büyük bir rüzgarı arkasına alarak kariyerinde önemli bir sıçrama yaşamıştı. Can Yaman ile oynadığı dizi, dünyanın öyle fazla ülkesinde gösterildi ve Demet Özdemir hayranlığı da ülke sınırlarını aştı! Ardından rol aldığı tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, dram türünde de başarılı bir oyunculuk sergileyebileceğini ortaya koyuyordu.

Ancak hayranları onu gerçi romantik komedide bakmak istiyordu. Bu sezon ekranda yoktu ancak Netflix için çekilen ve Şükrü Özyıldız ile başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri filmi ile Top 10 listesine girdi ve dijital platformun yabancı yayınlarında da ilgi görebilen yapımla fazla konuşuldu.

Dünyayla Benim Aramda dizisi için Demet Özdemir'den iddialı söylem! 1

Demet Özdemir, bir zaman önce Müzisyen ve Oyuncu sevgilisi Oğuzhan Koç ile nişanlandı. Çiftin 26 Ağustos’ta evlenecekleri açıklandı. Keza nikah heyecanı keza de yeni dizisinin heyecanını bir arada yaşayan Demet Özdemir, kısa süre önce fragmanı yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisi için yaptığı yorumla konuşuldu.

Dünyayla Benim Aramda dizisi için Demet Özdemir'den iddialı söylem! 2

Demet Özdemir, başrolünde Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ile yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi için “Hayatımın en heyecanlandırıcı yolculuğu” yorumunu yapıyor. Bugüne değin oynadığı dizilerin yanı sıra Dünyayla Benim Aramda dizisini özel bir yere koyduğu da görülüyor oyuncunun.

Dünyayla Benim Aramda dizisi için Demet Özdemir'den iddialı söylem! 3

Yaptığı bir açıklamada izleyicinin kendisini ilk kez böyle göreceğini söyleyerek merakı da arttırmıştı diziyle ilgili. İçinde danışıklı dövüş, dram, aşk, romantik komedi barındıran bir hikayenin gelmekte olduğunu da belirtmişti. Fragman sonrası Demet Özdemir hayranları hayli heyecanlı!

MF Üretim imzalı dizide, İlkin isimli bir meslek kadınına hayat veren Özdemir’in rolü heyecanla bekleniyor. Aşık olduğu adamı denemek için araya bir başka kadını koyan İlkin’in hikayesinin yakında Disney Plus’ta yayınlanmaya başlayacağı bilgisi veriliyor lakin net tarih belirlenmiş yok az önce…

 

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/dunyayla-benim-aramda-dizisi-icin-demet-ozdemirden-iddiali-soylem/1331711