Dünyayla Benim Aramda dizisini izleyenler en çok kime şaşırdı?

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Disney Plus platformunda izleyicilerle buluşan Dünyayla Benim Aramda dizisinin ilk bölümü paylaşıldı ve izleyiciler beklenenden çok daha iyi bir proje bulduklarını belirten yorumlarla, sosyal medyada övücü yorumlar yaptı.

14 Eylül’de yayınlanan dizinin ilk bölümünün peşinde bilhassa twitter ortamında diziyi izleyenler göre iltifat içerikli birçok mesaj paylaşıldı ve bu da dizinin en konuşulan konular arasında ilk sıraya çıkmasına neden oldu. Diziyle ilgili Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy yaptıkları açıklamalarla öykü konusunda bir takım ayrıntı vermişlerdi. Günümüz ilişkilerinin sorgulandığı dizi hem eğlenceli bir yapım ayrıca de acılı sahnelerle doymuş.

İzleyiciler en çok da senarist Pınar Bulut’a şaşırdı. En başlarda klişe bir romantik aşk hikayesi gibi tahmin edilen dizi hiç de öyle bir yapım olmadığını daha ilk bölümden ispatladı. İzleyenlerin günümüz ilişkilerinin geldiği noktaya dokunan yanları ve sürprizleri ile dizinin çok bambaşka bir üretim olduğunu daha birincil bölümden ayrım ettiğini anlatmak gerekiyor. Bu noktada da dizi en çok da senaryosunun farklılığı ile şaşırtmış durumda. Pınar Bulut da bir meslek çıkarmış ve sosyal medyada de övgüler kazandı.

Dünyayla Benim Aramda dizisini izleyenler en çok kime şaşırdı? 1

Akıcı bir öykü dili olması sebebiyle izleyiciler sıkılmadan seyredebildiklerini ve proje için fazla özenildiğinin de görüntüler ve sahnelerdeki detaylarla anlaşıldığını düşünüyor. Oyunculuk performansları ile bütün isimlerin işini iyi yaptıkları dizide şahsiyet ile oyuncu uyumu da başarının bir başka nedeni olarak öne çıktı.

Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan son dönemin iki başarılı bayan oyuncusu olarak bu projede de yeteneklerini sergiliyor ve izleyenleri oldukça şaşırtıyor. Manzara kalitesinin de fazlasıyla uyarı çektiği dizi Disney Plus’ın ikinci yerdi dizisi olarak yeniden çok geniş bir hayran kitlesi kadar sosyal medyada büyük yardım buluyor.

Dünyayla Benim Aramda dizisini izleyenler en çok kime şaşırdı? 2

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Müthiş bir üretim olmuş. Çekimleri, müzikleri, karakterler hepsi . Türkiye’de üretilmiş en iyi dijital dizilerden birisi. Yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Demet Özdemir’in canlandırdığı İlkin karakteri, senelerdir devamlı ilişkisinde oyunculuk yapan sevgilisi Tolga’nın içine düştüğü suskunluğun nedenini anlamaya çalışıyor ama başarılı olamayınca bir oyun oynamaya karar veriyor. İşte bu oyun da dizinin hikayesini fazla ilginç bir ülkü getiriyor .

Buğra Gülsoy canlandırdığı Tolga karakteri ile içine düştüğü durumu sevgilisi ile konuşmadığı için büyük hata yapıyor. İlişkilere eleştireler bakış açısı da içeren senaryosu ile Dünyayla Benim Aramda dizisi beklenenden fazla daha öbür bir proje oldu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/dunyayla-benim-aramda-dizisini-izleyenler-en-cok-kime-sasirdi/1336415