Sefirin Kızı dizisindeki Gediz karakterinin etkisi Uraz Kaygılaroğlu’nu adeta zıplattı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Uraz Kaygılaroğlu, 2008 yılında başladığı kariyerinde bambaşka dizilerde ve sinema filmlerinde yer aldı fakat kariyeri açısından Sefirin Kızı dizisinin önemi bir diğer…

Es Es dizisindeki Fethi karakterinden, Harem ve Yedi Hoş Adam dizilerine ve peşinde gelen Baba Candır ile Masum Değiliz projeleri oyuncu namına iyi birer tecrübe fırsatı sundu. Öbür karakterleri animasyon konusunda bir hayli tecrübe sahibi olan Uraz Kaygılaroğlu, Ege’nin Hamsisi dizisinde de Deniz karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Ancak oyuncunun daha geniş kitlelere kendini göstermesi ve popülerliğini bir anda artırması Sefirin Kızı dizisiyle birlikte yaşandı. Gediz Işıklı karakterini izleyiciler o kadar fazla sevdi ancak, Uraz Kaygılaroğlu da akıllarda daha fazla bu karakter ile kaldı.

Gediz karakterinin arkasından da yapımcılardan birbiri ardına teklifler alan oyuncu, ayrı projelerle hayranlarının karşısına daha güçlü ve daha etkin bir şekilde çıktı. Kişilik yaratma konusunda da yeteneklerinden gelen başarısını konuşturan Uraz Kaygılaroğlu, birbiri ardına projelere adını yazdırdı.

Sefirin Kızı dizisindeki Gediz karakterinin etkisi Uraz Kaygılaroğlu'nu adeta zıplattı! 1

Aynen Aynen dizisinin ilk iki sezonunda izlediğimiz oyuncu, adından Erşan Kuneri ile bir başka dijital dizide daha etkin performans ortaya koydu. Bu sezon Show TV’de ekrana gelen Üç Kuruş dizisi de Uraz Kaygılaroğlu adına çok başarılı bir imtihan oldu.

Şimdilerde Avcı isimli Disney Plus dizisinin setinde bulunan ve Pınar Deniz ile partnerlik yapan Uraz Kaygılaroğlu, son dönemde yapımcıların da projelerinde en çok bakmak istediği isimlerden birisi haline geldi.

Oyuncunun yeni sezonda yeniden televizyon dizisinde yer almaya sıcak bakması da hayranlarını hoşnut etti. Uraz Kaygılaroğlu’nun Çöp Adam isimli OGM Pictures göre hazırlanan yeni bir dizi için görüşmeler yaptığı basına yansıdı.

Uraz Kaygılaroğlu, saplantılı bir adamın aşk hikayesi olarak tasvir edilen Çöp Adam dizisinden gelen teklifi kabul edecek mi az önce bilinmiyor. Fakat tanıdık bir hakiki var oysa, Sefirin Kızı dizisindeki Gediz karakteri ile popülerliğinin zirvesine çıkan oyuncu, birbiri ardına teklifler alıyor ve yeni projelerle de adını Türk dizi tarihine yazdırmayı sürdürüyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/sefirin-kizi-dizisindeki-gediz-karakterinin-etkisi-uraz-kaygilaroglunu-adeta-ziplatti/1331485