Sosyal medyayı epeyce aktif kullanan ve iddialı pozlarıyla çoğu kez magazin gündeminde yer alan meşhur şarkıcı Ebru Polat son zamanlarda sık sık kendisine gelen itiraf mesajlarını paylaşarak uyarı çekiyor.

Bir süredir Tolgahan Yıldız ile aşk yaşayan Ebru Polat klip çekiminden anları paylaştı ve “Kamera peşinde da tıpkısının aynısı elde etmek diye bir şsey var… Bazıları 200 kilo iken klipte üstten çek alttan çek yanlamasına daralt yüze filtre derken bebek, sokakta şebek” yorumunu yaptı.

Bu yorum bir takım takipçileri rahatsız etti. Ebru Polat’ın bir takipçisi fotoğraflarına yaptığı filtreleri hatırlatarak “Postlarını yaptığın Faceapp’lar aklına gelmedi nasıl olursa olsun bunu yazarken” dedi.

Ebru Polat ise bu yoruma sinirlendi ve ağzını bozdu. Meşhur şarkıcı takipçisine “Hahaha kendi sayfasından yazmaya g.tü yemeyen çevremdeki ezik çantacılardan biri yazmış. Ya cücedir, ya yalaktır, ya tombalaktır” yanıtını verdi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/ebru-polat-kendisini-elestiren-takipcisine-soke-eden-bir-yanit-verdi.html