Sıhhat besin ve spor tutkusuyla tanınan Ebru Şallı, “Yiyorum fakat kilo almıyorum” diyerek önüne 6 kavanoz tatlı koydu ve yayınlama boyunca hepsini yedi.

İşte Şallı’nın arkadaşça açıklamaları...

"Her gün spor yapmıyorum. Haftanın 4-5 günü spor yapıyorum. Spor hastası değilim.

Yemek Yemek yapmayı, yemeyi ve yedirmeyi çok seviyorum. Tüm yemek kurslarına gittim. Dünya mutfağını öğrendim. Osmanlı mutfağından İtalyan, Fransız mutfağına kadar Diplomalarım var evde.

Sinirlenmeyin fakat ben yemek yemek yiyorum ve kilo almıyorum. Genetikle ilgisi var tabii...

Bildiğiniz kadar çelimsiz değilim. 53.5 kiloyum. Boyum 1.72. Herkes bana 40-45 kilo diyor, pek bir şey değil.

Bana hiçbir yerde ‘Ekmek ister misiniz?' diye sormuyorlar. Kendimi ezik gibi hissediyorum. Geçen gün uçakta ‘Ekmek ister misiniz?' diye sordular. Ben de pideye özendim istedim. Bütün üç kez söyledim, resmen pide için yalvardım yakardım fakat kepekli ekmek getirdiler. Ebru ekmek yemez diye düşünüyorlar. Yanımda sandviç vardı onu yedim.

TV’de program gerçekleştirmek istiyorum lakin bundan böyle sıhhat programları yok, dedikodu programları reyting yapıyor.

İlişkide sıkıcı olmayacaksınız. Güzel sohbet edeceksiniz, onun ilgi alanına gireceksiniz. O da sizin alaka alanınıza girecek. Önce arkadaş olmak fazla manâlı. Karşılıklı noktada buluşacaksınız.

Adım Ebru olmasaydı, tahammül taşı olurdu. Fazla sabırlıyım lakin bundan böyle hiçbir şeye sabrım değil. ‘Bana çok güvenmeyin’ diyorum."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ebru-salli-yalvardim-yakardim-ama-nafile-haberi-535766