Ekin Koç derinden ama sağlam ilerliyor, yeni partneri ile de sosyal medyada olay oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Meşhur oyuncu Ekin Koç’un son dönemde yer aldığı dizi projeleri ile büyük bir popülerlik elde ettiğini gözlemlemekteyiz. Bu popülerliğin bir sonucu olarak da 15 Mayıs ile 15 Haziran arasında yapılan araştırmada meşhur oyuncu sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular aralarında dördüncü sırada yer aldı.

Somera’nın yaptığı istatistik bilimi çalışmasında takipçilerin paylaşımları baz alındı ve 1 milyon 215 bin 450 ileti ile Ekin Koç da en fazla konuşulan oyuncular arasında dördüncülük elde etti. Iftihar Seyit Yaran’ın birinci sırada yer aldığı listede, Yiğit Koçak ikinci ve Akın Akınözü de üçüncü durumda bulunuyor.

Ekin Koç derinden ama sağlam ilerliyor, yeni partneri ile de sosyal medyada olay oldu! 1

Ekin Koç’un bu büyük başarılı çıkışının altında izleyicilerin kendisine olan sevgisi yatıyor. 1992 yılında Antalya’da dünyaya gelen genç oyuncu, 2011 yılından bu yana da setlerde yer almaya devam ediyor. Benim Adım Gültepe dizisindeki Seyfi karakteri ile uyarı çeken oyuncu, Müthiş Yüzyıl Kösem dizisindeki Sultan Ahmet karakteri ile de büyük alaka görmüştü.

Hayat Sırları, Bozkır dizileri ile de adından söz ettiren Ekin Koç, özellikle Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki Ahmed Sencer karakteri ile büyük popülerlik elde etti. Tek sezon süren bu rolünde oldukça başarılı grafik çizen oyuncu, sosyal medyanın da zirvesine yerleşmişti. Dizinin en başarılı oyuncusu olduğu yolunda hayranlarının güçlü desteğini arkasına alan Ekin Koç, son olarak da Üç Kuruş isimli dizide Efe karakteri ile yine başarılı bir sezon geçirdi.

Ekin Koç derinden ama sağlam ilerliyor, yeni partneri ile de sosyal medyada olay oldu! 2

Sinema filmlerinde de sıklıkla gördüğümüz oyuncu en son Verimsiz Günler isimli filmle ile gündeme geldi. Şimdilerde ise Ekin Koç, hem sosyal medyada enerjik bir şekilde destekleniyor keza de çoğu yapımcının projesine katmayı amaçladığı isimlerden birisi haline geldi.

Birçok önerge aldığı aşina oyuncu, yakın vakit içinde de yeni bir proje ile çok konuşulacak. Ayça Ayşin Turan ile Ekin koç yeni sinema filminde başrolü paylaşacak.

Ekin Koç derinden ama sağlam ilerliyor, yeni partneri ile de sosyal medyada olay oldu! 3

Bu etkileyici işbirliği çoktan sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir aşk hikayesinde buluşacak olan ikili, hayranlarını da çoktan heyecana sürükledi.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda bu ikili fazla ilgi çekti ve “Mükemmel bir şey gelecek gibi gözüküyor” şeklinde yorumlar paylaşıldı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ekin-koc-derinden-ama-saglam-ilerliyor-yeni-partneri-ile-de-sosyal-medyada-olay-oldu/1327713