Yıllık Gazetesi'nin haberine kadar boşandıktan sonra 10 yılı aşkın zaman arkadaş kalan Emina Jahovic ile Mustafa Filika'ın dostluğu, 'tamamen duygusal' nedenlerden bozuldu. Sırp şarkıcı, meşhur popçunun kendisine ödemeyi taahhüt ettiği nafakayı tam 26 ay boyunca vermediği iddiasıyla Musti hakkında icra takibi başlattı. Karşılıklı bıçakların çekildiği nafaka davasında son atak, Mustafa Filika'dan geldi.

Sandal'ın "Pandemi nedeniyle ekonomik can sıkıntısı yaşıyorum" diyerek aylık 25 bin TL olan nafakanın 10 ya da 15 bin TL'ye düşürülmesi için mahkemeye gideceği iddia edildi.

'TÜRK ADALETİNE GÜVENİM TAM'

Eski eşinin hamlesiyle ilgili ülkesi Sırbistan'daki gazetecilerle konuşan Emina Jahovic, rest çekti… Musti'nin kendisine 26 ay baştan başa tek kuruş ödemediğini ve toplam nafaka borcunun 73 bin 580 euro yani takriben 740 bin TL olduğunu söyleyen Emina, ekledi: "hemen söylediği gibi krizde olmadığını biliyorum. Davamın sonuna kadar arkasındayım ve Türk adaletine güvenim tam. Adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Mahkemede sadece kendim için değil benimle benzer durumda olan eşlerinden boşanmış tüm kadınlar için savaşıyorum."

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Filika için "İki çocuğumun babası ve ömür boyu hayatımda olacak. Kendisi çok iyi bir baba" diyen Emina, Musti'nin son hamlesiyle küplere bindi.

'BEN ÇALIŞIR ONA DA BAKARIM!'

Eski eşinin somut kriz yaşadığına inanmadığını söyleyen Sırp şarkıcı, "Eğer gerçekten fiziki bir krizdeyse ben çalışır ona da muavin olurum; fakat buna inanmıyorum" sözleriyle de eski eşine sitem etti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/emina-jahovic-mahkemede-tum-kadinlar-icin-savasacagim-haberi-532322