TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Özcan Deniz ve eski eşinin aralarında yaşanan savaşa son olarak ünlü şarkıcının duruşmalarda şahitliğini de yapan ağabeyi Ercan Deniz'in uğruna geçen yılbaşı evliliğini bitirdiği çekicilik uzmanı sevgilisi Esra Küçükkarasu, Feyza Aktan’ı sosyal medyadan bombaladı.

Ercan Deniz’le beraberliğinden 3 yaşında üstelik oğlan sahibi olduğu Küçükkarasu, sosyal medya sayfasından peş peşe yaptığı açıklamalarda isim vermeden Feyza Aktan’ı maksat aldı ve şunları yazdı:
 
“Şimdiye değin hiçbir şey demedim. Sustum cahilliğine, hırslarına verdim. Gördüm görmemezlikten geldim, duydum değil saydım. Diğer diğer hesaplardan uygun gördüğün kişileri beni dahil ederek kırdırmaya çalıştın.

Ben fakat bu küçük oyunları gelemeyecek değin büyüğüm senden... Yalnızca sustum bu zamana kadar lakin bugün çok ağladım, çok ağlattın beni... Çocuklarımız aynı yaşta... Ona bakınca kendi oğlumu, kendi oğluma bakınca onu görüyorum. Dünyadaki her olumsuzluğu kaldırabilirim, her güçlükle zorlukla savaşabilirim. Çoğu sıkıntıya göğüs gerebilirim ama konu bir çocuğun duygularıysa tek bir gözyaşına dünyaları yakarım yıkarım, yok ederim.

Bunu bir insan bir anne olarak yaparım, ben basit intizar etmem, kimseye...

Hele ancak bir kadına bir anneye çok zordur yüreğimin o kadar taşması gerekli oysa, sen bugün benim yüreğimi taşırdın... Benzeri benim çocuğuma vurdun, yarı benim çocuğumu güzelliklerden yoksun ettin, o çocuğa kaldırdığın el dilerim ancak kendini vuracak silahın olur.

Bugün o çocuğa ne hissettirdiklerinin hepsinin diyetini ödetecek bir yaşam diliyorum senin için ve sana doğrusu tüm içtenliğimle soruyorum; kendini bu ülkü getirecek o çocuğu da en hoş duygulardan mahrum vazgeçme..."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ercan-denizin-sevgilisi-esra-kucukkarasu-isim-vermeden-bombaladi-haberi-538529