MedyaRadar'ın haberine tarafından "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılarak günlerdir haber alamadığı eşi için takviye isteyen Serkan Kıyak, gelen telefon bağlantısı ile az daha yıkılarak asap krizi geçirmişti.

Pideciye kaçan eşinin kendisini ve ailesini istemediğini açıklama etmesiyle kendini yerlere atan adam, "Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 kez aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim... 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin... Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben... Şikayetçiyim" demişti.

YAŞAMINA SON VERDİ

Yerel yayın yapan Usakgundem.com'un haberine tarafından 32 yaşındaki Serkan Kıyak, ikamet ettiği evinde kendini asarak yaşamına son verdi.

Yetiştirme yurtlarında gelişen ve 2 yıl önce görücü usulü ile evlendiği eşinden bir yaşında da çocuğu olan Kıyak'ın eşinin kaçması nedeniyle bunalıma girdiği ve yakınlarına telefonundan mesaj çekerek helalleştiği öğrenildi.

Yayındaki sinir krizinin ardındaki son olarak her yerde "Müge Anlı ile Tatlı Sert"e tekrar meydana çıkan Serkan Kıyak, eşinden ayrılmaya karar verdiğini söylemişti.

Mutfağa girip börek yapan Kıyak, yaptığı böreği Müge Anlı'ya ikram etmiş ve yeni bir açılış yapacağını belirtmişti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/esinin-pideciye-kactigini-ogrenince-sinir-krizi-geciren-adam-canina-kiydi-haberi-542325