Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz burukluğu yaşayanlara ilaç gibi gelen buluşma!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Oktay Kaynarca’nın Hızır Çakırbeyli karakteri ile bir defa daha fenomen bir karaktere yaşam verdiği Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, meydana çıkan kriz nedeniyle 2021 yılının sonbaharında final bile yapamadan bitirilmiş oldu. Dizinin çekilen 200. bölümünün yayınlanmamış olması da izleyicilerin içinde kalan yaralardan birisi oldu.

Oktay Kaynarca ise anında kolları sıvadı ve yeni bir dizi öncesinde arkadaşları ile birlikte üretim firması kurdu ve sonrasında da çok etkin bir proje için hazırlıklara başladı. 2022 yılının başlarından itibaren hem akıcılık hem takım oluşturma keza de oyuncularla uzlaşma konularında yoğun bir dönem geçiren Oktay Kaynarca, bütün zorlukları aştı ve yapım ortakları ile birlikte yeni bir projeyi ortaya koydu.

Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv’nin yeni dizisi için çekimler başladı. Özbekistan’da başta yapılan çekimlerin tamamlanmasının arkasından bir süre dinlenen dizi ekibi, ardındaki da İstanbul’da çekimlere başladı. Oktay Kaynarca’nın geçtiğimiz gün sette ağırladığı Ozan Akbaba ile Yunus Emre Yıldırımer ikilisi ise dostluğun devam ettiğini göstermiş oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz burukluğu yaşayanlara ilaç gibi gelen buluşma! 1

Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi hayranları için de bu buluşta keza nostaljik anlamı olan hem de oyuncuların dostluklarının samimiyetiyle öne çıkartıldı. Dizinin hayranları ani gelen final nedeniyle şaşkına dönmüştü. Birçok izleyici hala Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı özlüyor. Bu özlemin en manâlı nedenlerinden birisi de 10 sezon bile sürebilecek bir hikayeye sahip olan dizinin yayıncı ile yapımcı aralarında meydana çıkan anlaşmazlık sonucu bitirilmiş olması.

Yani ne hikayesi ne diziye duyulan sevgi ne de oyuncuların performanslarından kaynaklanan bir şart değildi. Yarım kalan aşklar gibi diziye olan özlemini her seferinde sosyal medya mesajları ile sergileyen izleyiciler, 3 ünlü oyuncunun bir yıla yakın bir vakit sonradan her tarafta buluşmasını çok manalı buldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz burukluğu yaşayanlara ilaç gibi gelen buluşma! 2

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setine dışarı giden Ozan Akbaba ile Yunus Emre Yıldırımer, keza Oktay Kaynarca ve arkadaşlarına takviye verdi keza de dostluğun kalıcı olduğunu ortaya koydu.

Bu ziyaretten en çok hoşlananlar ise Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi burukluğunu yaşamış izleyiciler oldu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-buruklugu-yasayanlara-ilac-gibi-gelen-bulusma/1333050