Esra Dermancıoğlu’ndan çarpıcı itiraf; Oyunculuk matah bir meslek değil!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – ATV’nin yeni dizisi  Bir Küçük Gün Işığı ile ekranlara dönen kabiliyetli oyuncu Esra Dermancıoğlu Bağımsızlık Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir Küçük Gün Işığı’nda, otoriter bir anneyi canlandıran Esra Dermancıoğlu, geçmişinde travmaları olduğu için oğluna azıcık daha meraklı, kızına aleyhinde daha sert. Genel anlamda nasırlaşmış, katı bir bayan olan ‘Ümran’a yaşam veriyor.

Canlandırdığı karakterin kendisine aynı bir tarafının olmadığını belirten oyuncu 19 yaşındaki kızıyla ilişkisini şu sözlerle açıklama etti; “Canlandırdığım karakterlere benzemiyorum. Ama kendimden üstüne bir şeyler koyuyorum. Bir hızlı katili oynasam bile… Kızımla çok tatlı ilişkimiz. Aramız iyi, kafalarımız uyuşuyor, ruhlarımız benziyor. Fakat evhamlıyım birazcık. Merak ediyorum onu.”

Esra Dermancıoğlu'ndan çarpıcı itiraf; Oyunculuk matah bir meslek değil!.. 1

ara sıra sosyal medyada yaptığı eğlenceli paylaşımlarla da adından laf ettiren oyuncu, kendisini güzel bulduğunu da itiraf etti. Dekolte giyimi konusunda da konuşan Esra Dermancıoğlu, “Benim dekoltem değil oysa. İnsanlar Instagram’a neler koyuyor. Sahiden şöyle bir faşizm var. Ben mayo giysem kıyamet kopar. İnce olunca her şeyi yapabilirsin ama birazcık balıketliysen “Sen yok ol. Sen kimsin” diyorlar. Benim de dekoltem fiilen cümbür cemaat kadar” şeklindeki sözleriyle uyarı çekti.

17 yıldır ekranlarda olan Esra Dermancıoğlu sektörle ilgili çarpıcı açıklamalarıyla da adından söz ettirdi. Oyunculuğun göründüğü değin matah bir iş olmadığını bildiren Esra Dermancıoğlu; “Çünkü yerleşik bir disiplin ya da sistem değil. Ayrıca kimse de böylece kolay yırtamıyor. Dürüst kapılardan geçmen lazım. O kapılar da sana sen istesen de, mükemmel bir oyuncu olsan da açılmayabiliyor. Bir tek meşhur almak ve para için bu işi yapacaksan hiç dışarıdan göründüğü gibi yok. İlişkiler çok yalan, riyakâr; sistem akıcı işlemiyor. Ama benim gibi fazla seviyor ve istiyorsan yapabilirsin” biçiminde konuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/esra-dermancioglundan-carpici-itiraf-oyunculuk-matah-bir-meslek-degil/1336041