Esra Erol'un izdivaç programına katılan Leman'ın yaşadığı sıkıntılara dayanmayan Esra Erol canlı yayında gözyaşı döktü. 

Ülkemizde yaşanan çocuk ve kadın istisamarın acı örneği maalesef bir kez daha Esra Erol'un programında gözler önüne serildi. 

25 yaşında iki çocuk annesi Leman, damat adayı Kemal'e talip olmuşu. Daha önce dini nikahlı olarak bir evlilik geçiren Leman'ın hayatını anlatması Esra Erol'u ağlattı. 

Leman daha 16 yaşındayken annesinin ikinci defa evlenmesine karşılık olarak sadece dini nikahı olan bir evlilik yaşadı. Bu evliliğinden iki çocuğu oldu. Fakat daha sonra dini nikahlı eşi onu ve çocuklarını terk edip gitti. Bir süre İzmir'de annesi ve kız kardeşinin yanında yaşadı ama çocukları olduğu için ailesi onu istemedi ve İstanbul'a gelmek zorunda kaldı. İki çocuğuyla yaşam mücadelesi vermeye başlayan Leman, kalacağı bir yeri olmadığı için bir süre kadın sığınma evlerinde yaşadı. Erol, Leman'a küçük yaşta niçin böyle bir evlilik yaptığını sorunca, "annem, öz babamdan hiçbir zaman bahsetmezdi. Her zaman onun kötü biri olduğunu söylerdi. Hiç iyi şeyler anlatmazdı. Daha sonra ben istemediğim halde, ikinci evliliğini yaptı ben de o evden uzaklaşmak için, annemden intikam almak için dini nikahla evlendim. Ama kendi hayatımı mahvettim. Şimdi düzgün bir evlilik yapmak için, güzel sıcak bir yuva kurmak için en önemlisi çocuklarım için size geldim. Hayattaki tek gayem çocuklarıma bir yuva vermek" diyerek Erol'un sorusunu yanıtladı.

Esra Erol, "Bir çocuğa sevgi vermezseniz yaşamda tutunamaz, kaybolur. Hepsitoplumun birer yarası olur."

Genç kadının hayatı için, çocukları için gösterdiği çaba ve yaşadıkları karşısında duyarsız kalamayan Erol ise duygularına hakim olamadı ve canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.