Ben 23 yaşında genç bir kızım diyen Şilan, Cüneyt'in duyguları ile oynadığını söyledi. Bir genç kızın kalbini çalacak her şeyi yapan Cüneyt, Şilan için neler yaptı? Şilan'ın Cüneyt ile ilgili iddiaları çok sertti. Cüneyt gerçekten Şilan'ın duyguları ile mi oynadı? Esra Erol'da programında izleyiciler, bu olaylar karşısında şok oldu!

Cüneyt Oyun mu Oynuyor?

Programa eş aramaya geldiğini söyleyen Şilan, kalbini çalmak için Cüneyt'in her şeyi yaptığını söyledi. Cüneyt'in kendisi ile çok ilgilendiğini söyleyen Şilan, sonradan Cüneyt'in yaptıklarını anlattı. Şilan'ın iddiaları çok önemliydi. Cüneyt, Şilan'ın iddiasına göre Şilan'ı aramış ve artık biz arkadaşız diyelim herkese demiş. Şilan ise ilk başta bu durumun sebebini anlamadığını söyledi. Cüneyt'in sürpriz yapacağını düşünen Şilan, sonradan duydukları ile şok oldu. Cüneyt, Şilan'dan bana benden de Şilan'a eş olmaz dedi.

Cüneyt'in Amacı Neydi?

Şilan, Cüneyt ile ilgili iddialarına devam etti. Şilan, Cüneyt'in hedefleri çok farklıymış beni kullanmış dedi. Cüneyt'in duyguları Şilan ile ilgili değil miydi? Şilan, Cüneyt'in amaç ve istekleri çok başkaymış dedi. Şilan, Cüneyt'in Esra Erol'da programına darbe vurmaya çalıştığını söyledi.