Sosyal medyada yaptığı seksi paylaşımlarla tanınan Fox, estetik ameliyatları baştan sona de kısa sürede ünlenmeyi başardı. 21 yaşındayken ilk estetik ameliyatını yaptırdığını dile getiren fenomen ad üç göğüs estetiği ve dolgularının ardından yeni ameliyatları için geri sayımı başlattı. Sosyal medyada estetik prosedürlerine dair fena yorum yapanlara cevap veren Fox, hürmet beklediğini söyledi.

İnsanların farklılıkları kabul etmesi ve önyargılı yaklaşmaması gerektiğini bildiren Fox, “Herkese benzemediğimi biliyorum lakin yinede bir insanmım ve benim de bir kalbim var. Hayattaki kararlarımdan nedeniyle saygu görmeliyim. Beni nasıl göründüğümle yargılamayın, başkalarına nasıl davrandığım ve hayatta nasıl davrandığım konusunda beni yargılayın.2022’de halk herhangi bir şey ya da her ne olursa olsun yargılamadan dar olmalı, ben burada sınırları zorluyorum” dedi.

İnsanların dış görünüşü nedeniyle belirli kalıplarla değerlendirme yaptığını açıklayan Fox, “Yürüyen bir klişe gibi görünebilirim lakin bir beynim var ve çok zekiyim. Bu yüzden ırk beni seviyor” diye konuştu.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/estetik-ameliyatlarini-elestirenlere-sosyal-medya-fenomeni-sert-tepki-gosterdi-bir-kalbim-var.html