Merasim Maslak’daki Şişli Üniversitesi FashionTV işbirliği ile açılan moda ve güzellik okulu Fashion Campus İstanbul’da yapıldı. Moda, iş dünyası ve medyanın en iyilerinin ödüllendirildiği gecenin sunuculuğunu ise Özge Ulusoy yaptı.


BİLLUR KALKAVAN ONUR ÖDÜLÜ İLE ANILDI
Yılın En İyi Gelinlik Tasarımcısı Ödülü’nü Pınar Bent, Yılın En İyi Moda Tasarımcısı Ödülünü ise Yasemin Yılmaz aldı. Gecede modacıların kreasyonlarını sergilediği defilede Wilma Elles ile Şebnem Schaffer podyuma baş manken olarak çıktı. Ödül töreninde geçtiğimiz Ekim ayında ölüm eden oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan’a verilen “Onur Ödülü” anons edilirken salondaki davetliler de Billur Kalkavan’ı alkışlayarak andılar.

 

Kalkavan’ın övünç ödülünü hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı aldı. Yılın En İyi Pop Müzik Şarkıcısı ödülünü alan Selen Görgüzel törende küçük bir konser verdi. Sahneye transparan kıyafeti ile meydana çıkan sanatçı şarkılarının yanı sıra kıvrak dansı ile de uyarı çekti. FashionTv Token CEO’su Tolga Altay gecede yaptığı açıklamada, yakın bir zamanda global iki borsada listeleneceklerini ve yatırımcılarının FashionTv Token’ı ellerinde tutmalarının kendilerine büyük kazanımlar getireceğini belirtti.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/fashiontv-fashion-tv-token-11-moda-odulleri-sahiplerini-buldu.html