Habertürk yazarı Fatih Altaylı, daha önce Rıdvan Dilmen'in de kızgın olduğu TRT'nin spor spikeri Ersin Düzen'in TRT'den aldığı maaşı, seyahatler için ödenen paraları ve TFF danışmanlığını dile getirdi.

Fatih Altaylı, daha önce spor spikeri Ersin Düzen hakkında gündeme gelen ücret haberlerini hatırlatarak "Epey vakit önce Rıdvan Dilmen tarafından dillendirilen ve benim tarafımdan da söylenen bir takım meseleler hala yanıtsız" diye yazdı.

Altaylı, "Bu vesile ile bunları her tarafta soralım. TRT’nin ayrıcalıklı sunucusu Ersin Düzen’den söz edelim. Bu arkadaşın TRT maaşı gündeme gelmişti bir aralar. Ve tabii Federasyon'daki danışmanlığı. TRT Genel Müdürü Sayın İbrahim Eren acaba Ali Eyüboğlu’na bu Ersin Ahenk’in şirketine yılda kaç TL’lik ödeme yapıldığını, Bakü seyahati için kendisine kaç lira verildiğini, masraflarının kimin kadar karşılandığını, bu organizasyondaki anlatımları için kendisine ekstradan kaç TL ödendiğini, bir başka TRT çalışanının Milli Takımlar sponsoru firmanın reklamını seslendirmesinin olası olup olmadığını da anlatır mı!

Türk Futbol Federasyonu da bu Ersin Ahenk adlı zata federasyon danışmanlığı için kaç TL ödediğini, Ulusal Takımlar sponsoru BTCTürk’ün reklam filmini seslendirmesi karşılığında bu Ersin Armoni’e kaç TL ödendiğini, federasyon danışmanı ve ulus yayıncısı için maç anlatıcısı olan birinin sponsor seslendirmesi yapmasının alışılagelmiş olup olmadığını açıklar mı!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/fatih-altayli-ersin-duzeni-bombaladi-haberi-534442