Fox TV’deki Tozluyaka dizisinin yayın tarihi duyuruldu!

FOX ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan NTC Medya imzalı “Tozluyaka” dizisinin yayınlama tarihi 27 Haziran Pazartesi olarak açıklandı. Tozluyaka dizisi bu karar ile birlikte pazartesi akşamları atv’de ekrana gelecek olan Hoşuna Gitmek Zamanı isimli diziyle yarışacak. Hoşlanmak Zamanı, birincil bölümü ile 20 Haziran’da ekranda olacak. Tozluyaka ise bir hafta daha sonra 27 Haziran’da birincil bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

İlk tanıtımıyla bambaşka ve yüksek tempolu bir dizi olacağını hissettiren “Tozluyaka”, iki bambaşka dünyaya ait gençlerin, aralarındaki derslik farkına karşın geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayelerini konu alacak.

Senaryosunu Yekta Torun’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Yüksek Dağ üstleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uysal, Duygu Özşen, Bağımsızlık Foster ve Ahmet Haktan Zavlak gibi isimler rol alıyor.

“Tozluyaka”, 27 Haziran Pazartesi saat 20.00’de birincil bölümüyle FOX’ta.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/fox-tvdeki-tozluyaka-dizisinin-yayin-tarihi-duyuruldu/1327623