Fox TV’nin Mahkum ve Yasak Elma’dan ayrılan iki başrol, atv’nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinde

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Atv yeni sezon için gösterişli projelerini oluşturmaya başladı. Bir Ufak Gün Işığı dizisi de bunlardan birisi. Çoktan konuşulmaya başlanan dizinin başrolleri, sezonda iki başarılı diziden ayrılan, oyunculuk performansları ile beğeni toplayan Seray Kaya ve Berk Oktay oldu. Seray Kaya, Fox TV’nin iki başarılı ve dikkat çeken dizisi Hükümlü ve Yasaklanmış Elma’dan ayrılıkları ile çok konuşulan iki oyuncu, bu kere atv’nin bir diğer dizisinde buluşuyorlar.

İki oyuncunun başrolde yer alıyor olması, izleyici için de büyük sürpriz oldu. Sezonda iki başarılı dizide oynayan ve ani ayrılıklarıyla şaşırtıcı oyuncular, Eylül sezonunda ise başka bir dizide partner olarak merakı da arttırmaktalar.

Kadın dizisinde oynadığı Sevimli karakteri ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Seray Kaya, Kuruluş Osman dizisinin gerisinde Hükümlü dizisinde bir avukata yaşam vermişti. Son yıllarda artan bir şekilde yapımcıların da gözdesi haline gelen oyuncu, başarılı performansı ile hayran eden bir isim.

Fox TV'nin Mahkum ve Yasak Elma'dan ayrılan iki başrol, atv'nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 1

Berk Oktay ise Yasaklanmış Elma dizisinde canlandırdığı Çağatay karakteri ile iki sezondur ekrandaydı. Oyuncu, dizinin 6. sezonunda elde etmek istemedi ve Yasaklanmış Elma’dan ayrıldığı da bir vakit önce ortaya çıktı. Demin sezon finali yayınlanmadan önce Berk Oktay’ın atv’nin bir dizisi ile uzlaşma yaptığı öğrenilmiş ve Yasak Elma’dan ayrılacağı da anlaşılmıştı.

Dizinin sezon finalinde yaşanan durum sonrası, uçurumdan aşağı uçan arabadan kurtulamayacağı da anlaşılıyor. Şu Anda oyuncu, yepyeni bir dizi ve ayrı bir karakterle yeniden sezonda ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Fox TV'nin Mahkum ve Yasak Elma'dan ayrılan iki başrol, atv'nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 2

Berk Oktay da Savaşçı dizisinde başrolde yer alarak 4 sezon boyunca zorlu ama başarılı bir sınav vermişti ekranda. Ardından Yasaklanmış Elma’da da oyunculuğu ile yine beğeni topladı. Seray Kaya ile ekran uyumu çoktan merak konusu olan Berk Oktay, acilen Bir Minik Gün Işığı dizisiyle izleyici şaşırtmaya geliyorlar!

NGM Media imzalı dizinin senaristliğini Kâinat Heptürk üstleniyor. Dizinin Yönetmenliğini Emre Kabakuşak yapıyor. Bir Ufak Gün Işığı dizisinin hazırlıkları sürüyor. Ön hazırlıkların tamamlanmasının arkasından da sete çıkılması bekleniyor.

Fox TV'nin Mahkum ve Yasak Elma'dan ayrılan iki başrol, atv'nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 3

Berk Oktay’ın Bir Küçük Gün Işığı projesini kabul etmesindeki en büyük etkenin mantıksal bağ olduğu konuşuluyor. Oyuncunun Fırat isimli bir iş adamını canlandıracağı dizi, etkin bir kadın draması olacak. Seray Kaya, felaket doymuş bir öykü için umut ışığı yakacak Elif karakteriyle ekranlara gelecek. Dizinin
“Bilemezsin, olur ya de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…” sloganı da dikkatleri çekiyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/fox-tvnin-mahkum-ve-yasak-elmadan-ayrilan-iki-basrol-atvnin-bir-kucuk-gun-isigi-dizisinde/1327542