Fuzulev firması “kiracı olmaktan şikayetçiyseniz, Fuzulev’e gelin ev sahibi olun!” sloganıyla reklamları boy boy gösteriliyor. Ama müşterilerin şikayetleri güllük gülistanlık hiç de değil diyor.

FUZULEV HAKKINDA YÜZLERCE MÜŞTERİSİNİ MAĞDUR ETTİ

Fuzulev şirketinin müşterileri ise pek mutlu görünmüyor, şikayetler aldı başını gidiyor. Sikayetvar.com sitesinde yüzlerce müşteri şikayetiyle kanıtlamış oluyor.

Müşterilerinin verdiği peşinatları geri ödemekte zorlanan FuzulEv yetkilileri ise sessiz, FuzulEv neden sessiz kalıyor?

İşte sikayetvar.com a gelen o şikayetlerden bazıları;

Fuzulev insanları kandırıyor

Kullanıcı Hatice

125.000 TL 40 ay 40.000 peşin 6750 TL organizasyon ücreti (2250 TL x 3 taksit) 2125 TL aylık ödemeli Fuzulev firması ile ev almak için sözleşme imzaladık. 04.11.2016 tarihinde 875 TL kaparo yatırdım. 18.11.2016 tarihinde 40.000 TL peşinat + 2250 TL organizasyon + 2125 TL aylık ödemesi ile toplam 44.375 TL para yatırdım. 2 gün sonra beni aradılar ve bu ay kuraya katılamazsınız, organizasyon ücretinin tamamını yatırmalısınız dediler. Ne de olsa parayı aldılar, istediklerini yapabilirler sanıyorlar.

Ben de verdikleri sözler yerine gelmeyince paramı geri istedim, fakat beni 1 haftadır Kayseri bölge müdürü e*** bir de ”ben sizi çıkarttım paranızı iade edeceğiz” diye ağalık yapıyor, insanları küçük düşürüyor. Kayseri müdürü m** ve satış temsilcisi m**k** beni büyük ölçüde mağdur etmiştir. En kısa zamanda verdiğim paranın iadesini rica ediyorum.

Fuzul Ev Kesinlikle Pişman Etti

Kullanıcı Canan

İstanbul Sultangazi şubesindeki çalışanlarınız iş bilmezlikleri sebebi ile evraklarım 1 ay da tamamlanmadı evi buldum 140 bin ipotek kaldırdım 1 ay müddet istedim Kasım 12 itibari ile sözleşmem bitti 20 bin cayma tazminat ve 10 bin kapora yanacak birkaç gün içinde işin çözülmezse verilmiş olan teslimat sürem 1 ay ilerisi olarak geldi ve ben mağduriyetimi beyan ettiğimde bana sözleşmeden bahsetmelerine anlam veremiyorum evden olacağım para dan olacağım 140 bin lira borçlandım kira ödüyorum ve tüm bu işlemleri en bas bir daha yapacağım mağduriyetimi lütfen giderin.

FuzulEv şirketinin diğer şikayetlerine  https://www.sikayetvar.com/fuzul-ev  adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: superkulup.com

 

Kaynak: www.sacitaslan.com