Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine kadar 33 yaşındaki Şafak Pekdemir, gecenin geç saatlerine kadar sevgilisi ile birlikte dostça görüntüler sergiledi.

Meşhur oyuncu, Oğulcan Eren Akay ile birlikte mekandan ayrılırken flaşların patlamasıyla şaşkınlık yaşadı.

MUHABİRLERE SALDIRDI: "BEN SİZE GÖSTERECEĞİM!"

Alkolün dozunu kaçıran Oğulcan Eren Akay ise kendisini görüntüleyen muhabirlere sinkaflı sözler kullanarak, saldırdı. "Birazdan ben size göstereceğim!" diyen Akay, Kanal D muhabiri Barıştırma Agil'e kafa attı.

SEVGİLİSİNİ SAKİNLEŞTİREMEDİ

Bu durumu görebilen Şafak Pekdemir, bağırarak sevgilisini sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Arabaya binerek, sevgilisinin arkasından dışarı giden meşhur oyuncu, kısa vakit sonra durum yerine geri döndü.

GÖZYAŞLARI IÇINDE ÖZÜR DİLEDİ: "BEN BUNU MU YARGI EDİYORUM!"

Gazetecilerden özür dileyerek konuyla ilgili tanımlama yapan Pekdemir, "Lütfen bu olayı büyütmeyin. Haklısınız, görüntüleri kullanın. 'Kullanmayın' demiyorum fakat beni lütfen gömmeyin. Beni tanıyorsunuz. 10 yıldır beni burada bir olayın içinde gördünüz mü bu akşam hariç? Ben bunu mu yargi ediyorum?" diyerek, ağlamaya başladı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/gecelerde-ogulcan-eren-akay-safak-pekdemir-rezaleti-haberi-538538