Sabahtan Gazetesi'nden İrem Nur Songur'un haberine kadar kafa kafaya veren Hazal Daşdemir ve gastronomi uzmanı Filipinli yengesi Karah Daşdemir, sonunda evde köpek kurabiyesi üretmeye başladı.

İçinde yağ ya da hiçbir katkı olmayan havuç, fıstık ezmesi, bal kabağı, pancar, ıspanak gibi malzemeleri kullandıkları ve "Ödül kurabiyesi" adını verdikleri kurabiyeler fazla beğenildi. Bunun üstüne "Odin Cookies" markasını kuran ikili, doğal gıda arayan hayvan severlere satmaya başladı. Görümce-yenge, yaptıkları satışın bir kısmını ise cadde hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor.

Daşdemir, "Her satışını yaptığımız kurabiyenin yüzde 30'unu sokaktaki dostlarımızla paylaştığımız için ne değin satmak yaparsak sokaktaki dostlarımızı bir böylece da onları beslemiş oluyoruz. Bu amacıma varmak için sosyal yükümlülük projelerine olan ilgileri ile Haluk Levent, Eylül Öztürk ve Acun Ilıcalı ile irtibata geçirmek ise hayallerimin aralarında" şeklinde konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/genc-hazalin-kurabiyeleri-patili-dostlari-doyuruyor-haberi-541715