Sabahtan Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine kadar genç kıza asistan olabileceğini söyleyen Sedat, E.K.'yi otogarda kalmakta olduğu A2 kule 3. kattaki metruk boş bir odaya götürdü. İddiaya kadar Sedat S. burada uyuşturucu madde kullandı. Arkasında ufak kıza da zorla uyuşturucu madde kullandırdı.

POLİSLER MAĞDUR KIZI BULDU

Uyuşturucunun etkisinde olan genç kız burada istismara maruz kaldı. Baygınlık geçiren E.K., ertesi gün kollukça otogarda yapılan denetimler esnasında yerde yarı çıplak ve üstünde battaniye örtülü şekilde görüldü. Yeniden odada uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Polisleri görerek destek isteyen genç kız, hastanede tedavi altına alınırken, kendisine uyuşturucu içirip cebren birlikte olduğunu açıklama edip, Sedat S.'den şikâyetçi oldu. Genç adam, ifadesinde suçlamayı kabul etmedi.

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda, adli teftiş ile bağımsızlık bırakılan genç adam hakkında iddianame düzenledi.

Hazırlanan iddianamede, genç kıza uyuşturucu madde kullandırarak karoser ve ruh bakımından kendisini savunmayacak durumda olduğu sırada kendisiyle istismarda bulunduğu yeniden uyuşturucu madde etkisinde olan E.K.'nin olay yerinden ayrılma ve kendisine engel olma hürriyetine engel olarak üstüne atılı suçları işlediği anlatıldı.

25 yıla değin hapsi istenen genç adam, ilerleyen günlerde Ağır Suç Oluşturan Mahkemesi'nde yargılanacak.

Kaynak: www.sacitaslan.com