Son dönemin popüler isimleri aralarında yer alan Hande Sarıoğlu paylaşımlarıyla öne çıkıyor. Ayrıca açıklamaları ayrıca de tarzıyla hayranlarını mest eden spor spikeri “Göğüslerinin bakımını nasıl yapıyorsun?” sorusu üstüne verdiği yanıtla oldukça gündem olmuştu.

“EVDE SÜTYENSİZ DOLAŞMIYORUM”

Sarıoğlu “Arkadaşlar ben bu memeleri 5 sene önce bastım parayı aldım. Kalçalarım çok geniş olduğu için memelerim yetersiz kalıyordu proporsiyon olarak. FOX TV’de sunduğum Kaç Para Kaç programından aldığım parayla, gittim memelerimi yaptırdım. Ben o vakit 18 bin TL verdim. Şu Anda yaptırmaya kalksan yüz bin tutar. Ne kadar değerlendi görüyor musun? Bir dolar bir de benim memelerim. Bakımı için evde sütyensiz dolaşmıyorum ve elletmiyorum” demişti.

Kıvrımlarını sergilemekten çekinmeyen Hande Sarıoğlu siyah pantolon ve büstiyeriyle pozlarını paylaştı. Sütyensiz tarzıyla dikkat çeken ünlü isim takipçilerinden beğeni topladı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/goguslerimi-18-bin-tlye-yaptirdim-diyen-hande-sarioglu-tarziyla-dikkat-cekti.html