32 yaşındaki yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan, özel yaşamıyla alakalı sualler üzerine "Olursa siz zati görürsünüz, sizden kaçmaz. Şöyle söyleyeyim; Taşın canı yok ama onu da alg sarar. Bizim de gönlümüzde bir şeyler vardır ama siz görememişsinizdir. Bundan sonra daha dikkatli olursanız gözden kaçmayacaktır" dedi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre öte yandan pandemi yarıyılından babaannesi ve dedesine konut alan Gökhan Alkan, "Onların zati konutları vardı ama bu süreçte kararsız yaşamak istemedim. Onlar bizim başımızın tacı. Allah bana efor versin, onlar için hep çalışırım. Yeter ki yanımızda olsunlar. Onlara telefonla uzaktan telkinde bulunmanın doğru olmadığını düşündüm. Böyle bir hedefim vardı, onlara kısmet oldu. Onlara yalnızca bir konut değil, ömür adanır. Aile çok ehemmiyetli, büyük bir efor" ifadelerini kullandı.

Bir internet sitesinin beynelmilel en yakışıklı yirmi erkeği arasında yer alan Alkan, duygularını şu laflarla dile getirdi:

"Beynelmilel bir platformda bu biçimde yer almam beni mutlu etti. 'Güzelime gitmedi' dersem palavra söylemiş olurum. İftihar duydum ama insanın suratından ziyade, içinin hoşluğu ehemmiyetlidir. Allahın İzniyle, içimizin hoşluğu da sizinle sohbet ederken sirayet ediyordur."

Kaynak: www.sacitaslan.com