Sabahtan Gazetesi'nden Emir Somer'in haberine kadar ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, bir internet sitesi üzerinden alışveriş yaptı. Kargo firmasında çalışan Barışma D., 4 Aralık'ta Vuslateri'nin satın aldığı ürünleri adresine götürdü. İddialara göre; kargo çalışanı siparişleri Vuslateri'ye ulaştıramadı.

Kurye Barıştırma D., Vuslateri'nin Instagram'ında yaptığı bir paylaşımın altına "Senin yüzünden sara oldum. Ne zaman kargo bıraksam yoksun evde" diye yazdı.

Bu yorumun ekran görüntüsünü alan oyuncu, "İşte bir istismar... Kimsiniz kardeşim siz?" diye yazarak o mesajın görüntüsünü paylaştı. Barış D., ise "Niçin yanlış anlıyorsun? Hayranınım. Niye altında bir şey arıyorsun? Mahkemede görüşeceğiz. Beni ifşa edemezsin" diye yazdı.

HAYRAN OLAMAZ MIYIM?

Mesajlarla rahatsız edildiğini açıklayan Vuslateri'nin menajerlik şirketinin devlete ait Instagram hesabından Uzlaştırma D.'ye gerekli hukuki sürecin başlatılacağı bildirildi. Uzlaşma D. ise yazılanlara cevaben "İnsan bir ünlüye hayran olamaz mı? Madem sizi muhatap alıyor. Siz de benim avukatımla muhatap olacaksınız" diye yazdı.

REFAH BOZMA SUÇUNDAN İŞLEM YAPILDI

Beyoğlu İlçe Güvenlik Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Ofis Amirliği'ne giden Gonca Vuslateri, Barışma D.'den davacı oldu. Önleyici tedbir kararı çıkarıldı.

Gözaltına alınan Uzlaşma D. Beyoğlu Aile İçi ve Kadına Karşı Kuvvetle Uğraş Büro Amirliği'ne getirildi ve hakkında Şahısların Huzur ve Sükununu Bozma gerekçesiyle işlem yapıldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/gonca-vuslateri-kuryenin-mesajini-ifsa-edince-olanlar-oldu-haberi-542072